Acrylaat wandcoating

Specifieke eisen voor wandcoating in uw bedrijf?

Acrylaat wandcoating: onderhoudsvriendelijk en duurzaam

MesaCryl is onze acrylaat wandcoating: een van onze nieuwste ontwikkelingen. Ook wel bekend als PMMA, op basis van een hoogwaardig kunststof dat we in vloer- en wandcoatings kunnen verwerken.
Het grote verschil van een acrylaat wandcoating met een coating op basis van epoxy is dat we de ruimte vooraf en na afloop niet meer hoeven te verwarmen. Het aanbrengen van de coating is daarmee een stuk eenvoudiger en gebruiksvriendelijker geworden. Zodat u er snel weer gebruik van kunt maken. Of om de coating ook in de koude maanden op een goede manier aan te kunnen brengen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Naadloos en snel weer te gebruiken

Het gebruik van een acrylaat muurcoating biedt een aantal belangrijke voordelen. We kunnen de coating bijvoorbeeld volledig naadloos aanbrengen, net als met de epoxycoatings. Dat betekent een hygiënische keuze, waarbij u zo min mogelijk omkijken heeft naar het onderhoud. Er is geen sprake van naden of kieren, waardoor zich daar geen vuil of vloeistof kan ophopen. In plaats daarvan is het eenvoudig om de wand of muur schoon te houden, net als wanneer u een coating op de vloer gebruikt.

Bovendien heeft de acrylaat wandcoating die we kunnen aanbrengen een korte uithardingstijd. Daardoor is de coating snel droog, waardoor u de muur meteen kunt schoonmaken en die weer in gebruik kunt nemen. We voorkomen daarmee dat de productie lang stil moet liggen, waardoor er kostbare tijd verloren gaat. In plaats daarvan brengen we de coating op de wand aan en kunt u daar snel weer mee verder.

Onze acrylaat wandcoating is net als de epoxycoating volledig water- en vloeistofdicht. En u kunt rekenen op een hoge mechanische en chemische bestendigheid. Dat betekent een onderhoudsvriendelijke en duurzame bedrijfsruimte, waar u jaren zonder omkijken gebruik van kunt maken.

En bijkomend voordeel? Acrylaat voor de wandcoating is een elastisch middel. We kunnen zelfs een speciale gel aanbrengen met een elasticiteit van 340%. Dat betekent dat scheuren geen kans krijgen, omdat de coating mee ‘beweegt’ met de ondergrond. Geen last meer van scheuren, terwijl u tegelijkertijd kiest voor een uitermate hygiënische en duurzame oplossing met een goede chemische en mechanische bestendigheid.

Uiteenlopende toepassingen van onze acrylaat wandcoating

Het is wat dat betreft niet vreemd dat er allerlei toepassingen mogelijk zijn met de acrylaat wandcoating. We zetten er een paar voor u op een rij. U kunt de wandcoating op basis van acrylaat namelijk toepassingen in de:

Gietvloer voor industrie

Magazijnen

Bijvoorbeeld in magazijnen van bouwmarkten, om die gemakkelijk schoon te houden.
Gietvloer voor de foodsector

Food sector

Geschikt voor grootkeukens, de slagerij, visverwerking en natuurlijk de koel- en vriescel
Gietvloeren voor automotive sector

Automotive

Volledig vloeistofdicht, als ideale keuze voor zowel de werkplaats als in een wasstraat.

“Mesa Coatings, omdat kwaliteit een naam heeft!”

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche