Coatings voor de

Professionele slagerij

Een uitstekende keuze, waarmee u voldoet aan de strenge HACCP eisen

Coatings voor de slagerij

Hygiëne is van essentieel belang in een slagerij. De slager werkt namelijk met rauw vlees, bloed, botten en organen. Al het voedsel dat verwerkt wordt is vatbaar voor bacteriën en als bacteriën de kans krijgen zich ergens in te nestelen zullen ze dat zeker niet nalaten. Vandaar dat er strenge eisen zijn verbonden aan het runnen van een slagerij. Zo moet de slager rekening houden met regelgeving van de Voedsel en Waren Autoriteit als ook voldoen aan de HACCP. Wij bieden speciale coatings voor de slagerij aan welke voldoen aan strenge eisen op het gebied van voedselveiligheid. Wilt u meer informatie over onze vloer- of wandcoatings voor de slagerij neem dan contact met ons op.

Kunststof wanden en plinten

Vloercoating in combinatie met kunststof wanden en/of plinten zorgt ervoor dat de gehele ruimte onderhoudsvriendelijk en duurzaam wordt. Doordat het alle drie naadloos kan worden aangebracht heeft vuil en stof geen kans zich te hechten en wordt het schoonmaken van de slagerij alsmaar makkelijker.

Ons team staat u graag ter beschikking indien u meer informatie wilt en vragen heeft over de mogelijkheden binnen uw slagerij of het aanbrengen van een slagerijvloer.

Kunststof slagerijvloer

Een onderdeel hiervan is de vloer. Dit is namelijk de plek waar alles bij elkaar komt; stof, vuil, bloed, vleesresten, afval, noem het maar op. Als iets valt, raakt het vanzelf de bodem. Het is dus erg belangrijk dat een slagerijvloer makkelijk te reinigen is en daarna ook weer dezelfde hygiënische waarde heeft.

De kunststofvloeren van Mesa Coatings bieden hiervoor een oplossing. In tegenstelling tot een tegelvloer zijn vloercoatings namelijk naadloos, als ook afgewerkt met een toplaag waardoor het stof- en waterdicht wordt. Dit heeft als voordeel dat datgene wat op de grond valt zich niet kan gaan hechten of ophopen in de vloer of vloernaden. Het kan hierdoor makkelijker worden opgeveegd of afgespoten, wat ook resulteert in tijdbesparing en frustratie vermindering.

Verder wordt een slagerijvloer zwaar mechanisch en chemisch belast. Door de vele reinigingsmiddelen en het zware materiaal (bijvoorbeeld vleeskarren) dat eroverheen rolt, lijdt een vloer veel. De coating vloeren van Mesa Coatings zijn krasbestendig, slijtvast en hebben een hoge mechanische en chemische belastbaarheid. Hierdoor kunt u langer genieten uw duurzame en onderhoudsvriendelijke bedrijfsruimte.

Request a quote

Mesa-Coatings B.V. is the expert in the field of coating floors and walls. Thanks to years of experience, we can offer you the right coating solution. These solutions vary from a complete coating floor in a warehouse or industrial hall to a feed trough coating in the agricultural sector. Leave your details and wishes and we will send you a suitable offer as soon as possible.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Curious about the possibilities for your company? I will contact you after completing the non-binding offer.

 • Without charge
  Receive a targeted price indication
 • Expert advice
  Visit on location by the real craftsman
 • Years of experience
  Expert in every industry
 • Delivery in the BeNeLux and Germany
  Representatives in each region.
 • Market leader in coating systems
  With our focus on companies.