Heavy Duty Vloer

Geschikt voor de machine-, ijzer- en metaalindustrie

Heavy Duty Vloer

De machine-, ijzer- en metaalindustrie vraagt om een stevige en veilige ondervloer, geschikt om de dagelijkse processen zonder zorgen uit te voeren. Ons antwoord bij Mesa Coatings? Onze heavy duty vloer. Veel beter geschikt dan een reguliere betonvloer, dankzij de eigenschappen specifiek voor de toepassing waarvoor u de vloer gebruikt.

Een praktische alternatief voor beton

Beton geeft bijvoorbeeld stofvorming vanuit de ondergrond, iets waar u met onze Mesa Coatings heavy duty vloer geen last van heeft. Bovendien is beton een belangrijke veroorzaker van vuil, waardoor het schoonhouden en onderhoud daarvan om meer aandacht vraagt. We zorgen met onze heavy duty vloer voor een praktisch alternatief, dat specifiek geschikt is voor bedrijven in de machine-, ijzer- en metaalindustrie.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Toepassingen van de heavy duty vloer

We ontwikkelden de heavy duty vloer specifiek voor deze toepassingen, wat tot uiting komt in de diverse voordelen waar u van kunt profiteren. We maakten gebruik van een laagopbouw, bestaande uit een hechtprimer, flexibele tussenlagen, granulaat en een sealer. De combinatie van die lagen en materialen zorgt ervoor dat er een veilig en stevig geheel ontstaat, zoals u daar in bedrijven met machines, ijzer en metalen graag gebruik van maakt.

Voordelen van onze heavy duty vloer

Dat levert een aantal voordelen op, zowel met betrekking tot de stevigheid en veiligheid als het leggen daarvan. We kunnen de heavy duty vloer binnen één dag leggen. En slechts twee uur nadat we daarmee klaar zijn kunt u er al gebruik van maken. De vloer hardt binnen die tijd uit, zodat u er dezelfde dag al volledig mee aan de slag kunt. Voorkom met onze heavy duty vloer dat uw bedrijf stil komt te liggen.

Voorzien van een KIWA- en AggB-certificaat

Daarnaast kunnen we de heavy duty vloer plaatsen, onafhankelijk van het weertype en de temperatuur buiten. Anders dan met traditionele betonvloeren reageert het materiaal veel minder sterk op de omgevingstemperatuur, waardoor we u daar zelfs in de winter mee van dienst kan zijn. Om die en een aantal andere redenen heeft het systeem zowel het KIWA- als het AggB-certificaat ontvangen, waarmee we u de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen garanderen.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

Geplaatst door professionals

De plaatsing van uw heavy duty vloer is in handen van onze ervaren professionals. Een team van Nederlandse specialisten, met ruime ervaring met het plaatsen van coatings voor de machine-, ijzer- en metaalindustrie.

We zijn uw specialist voor de heavy duty vloer in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg, net als in Spanje, Engeland en Denemarken. Internationaal gelden we als marktleider in deze en andere industriële vloercoatings, zodat u kunt rekenen op de beste kwaliteit.

Vloercoating voor machine-, ijzer- en metaalindustrie

Gebruik maken van een vloercoating voor de machine-, ijzer- en metaalindustrie? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij voorzien u graag van een helder en eerlijk advies.

professionele team