Een coating op kantoor laten aanbrengen?

De ideale keuze voor de vloer, dankzij de hoge kwaliteit van de afwerking

Home » Coatings voor op Kantoor

Coatings voor op kantoor

Een coating op kantoor laten aanbrengen? De ideale keuze voor de vloer, dankzij de hoge kwaliteit van de afwerking. Uitermate slijtvast, onderhoudsarm en bovendien beschikbaar in allerlei verschillende kleuren. Optimaal professioneel en een investering in de toekomst. We voorzien steeds meer kantoorvloeren van onze coating. We voorzien steeds meer kantoorvloeren van onze coatings, waarmee we de betonvloer of andere ondergrond op een mooie manier kunnen afwerken. We doen dit in de kleur die u wenst en maken op een duurzame manier gebruik van onze materialen.

Snel te belasten en onderhoudsarm

En het voordeel van een coating op kantoor? Wij zorgen ervoor dat we die al in 1 dag kunnen aanbrengen. En dat u de vloer daarna meteen kunt belasten, zodat u direct door kunt met waar u mee bezig bent. Geen langdurige onderbreking van de activiteiten, maar in plaats daarvan de mogelijkheid om er meteen weer op aan de slag te gaan.

Een prettig idee voor veel organisaties, net als het zeer slijtvaste karakter van de vloer. We zorgen er daarmee voor dat u niet of nauwelijks omkijken heeft naar de vloer. Zeer onderhoudsarm en daarmee een uitstekende investering, zowel voor nu als in de toekomst. Een gietvloer of een betonvloer met een professioneel afwerking, op basis van heel gunstige eigenschappen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Gietvloer of betonvloer

Een gietvloer of betonvloer op kantoor is om meerdere reden een uitstekende keuze. Wij zorgen voor een hoogwaardige coatingvloer. Volledig vloeistofdicht, waardoor u de vloer bijvoorbeeld eenvoudig kunt (laten) reinigen. 100% hygiënisch en daarmee een uitstekende keuze voor op kantoor. We kunnen voor de vloer gebruik maken van een epoxycoating of een troffelvloer realiseren. Daarnaast zijn onze coatingvloeren ook uitermate geschikt voor in sanitaire ruimtes, het trappenhuis of in uw magazijn. 

Wilt u meer informatie of een prijsopgave ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

Kantoorvloer met coating laten aanbrengen

We hebben veel ervaring met het aanbrengen van een kantoorvloer coating. Dat betekent dat we u op voorhand goed kunnen aangeven hoe dat in z’n werk gaat en wat erbij komt kijken. We laten u graag zien hoe we ervoor zorgen dat u de werkzaamheden snel weer op kunt pakken. En hoe we garanderen dat de vloer onderhoudsarm is en u daar op een duurzame manier gebruik van kunt maken. Zelfs bij intensief gebruik, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Op die manier is de coating voor op kantoor een uitstekende keuze, als u niet goed weet wat u met de vloer wilt doen. En dankzij de diverse kleuren zorgen we graag voor een uitnodigende vloer of een vloer in overeenstemming met de kleuren van uw huisstijl. De ideale combinatie van belangrijke elementen, die we terug laten komen in de coating die we voor u aanbrengen.

Meer weten over de mogelijkheden van een coatingvloer op kantoor? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.