Vloercoating voor op kantoor

Onderhoudsarm, slijtvast en modern

Wat is de ideale kantoorvloer?

Wilt u uw kantoor renoveren of heeft u misschien een nieuwbouw project? Al onze kunststof vloeren zijn geschikt voor beide opties. Er zijn nogal wat opties waar u een keuze uit kunt maken met betrekking tot een kwalitatieve kantoorvloer. Om u te helpen, lichten wij 3 van onze vloersystemen uit, zodat een keuze maken hopelijk wat makkelijker wordt.

Gietvloer, vloercoating of troffelvloer?

Vloercoating is de meest voorkomende en goedkoopste keuze voor kantoren. Vloercoating is op basis van epoxy en heeft een glad/glimmend uiterlijk. Hoe vaker gebruikt, hoe matter de vloer wordt. Beschikbaar in alle RAL-kleuren, met standaard licht grijs RAL 7001. Daarnaast is vloercoating licht mechanisch belastbaar en dient het als een afwerking van de ondergrond met een optionele antislip afwerking.

De gietvloer is ook op basis van epoxy, maar is 2 keer zo dik als de vloercoating. De gietvloer heeft alle voordelen die de vloercoating ook heeft, maar de voordelen zijn versterkt. Zo is de gietvloer middel mechanisch belastbaar en bestaat hij uit 2 of 3 lagen. Een gietvloer is een echte volwaardige vloer. De gietvloer is beschikbaar in alle RAL-kleuren, maar helaas niet antislip af te werken.

Dan hebben we nog onze troffelvloer, een vloersysteem bestaande uit 3 verschillende lagen. Dit vloersysteem is zwaar mechanisch belastbaar en chemisch bestendig. Deze vloer is nog 2 tot 3 keer zo dik als de gietvloer, maar is na 2 uur al volledig te gebruiken! De vloer is in alle antislip gradaties af te werken, beschikbaar in elke kleur en over bijna elke ondergrond aan te brengen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Modern en professioneel

De kantoorvloeren van Mesa Coatings voldoen aan verschillende kenmerken, waarvan de belangrijkste toch wel de onderhoudsvriendelijkheid is en de moderne professionele uitstraling. Daarnaast is het soms gewenst om een vloer antislip af te werken, in verband met slipgevaar. Wist u dat alle vloeren altijd volledig vloeistofdicht zijn? Hoe dan ook, een nieuwe kantoorvloer is een investering in de toekomst, waarmee de huidige vloer of andere ondergrond op een kwalitatieve manier kan worden afwerkt. Een duurzame vloer waar u jaren plezier van heeft.

Kosten nieuwe kantoorvloer

Uiteraard kunnen we de een kantoorvloer aanbrengen in iedere gewenste kleur, bijvoorbeeld om die aan te laten sluiten bij uw huisstijl. Verder zorgen we met vloercoating, een gietvloer of een troffelvloer voor een scherpe prijs per m2, zodat de investering netjes binnen uw budget past. De kosten zijn afhankelijk van de staat van uw huidige ondergrond, het aantal m2, het vloersysteem en de locatie van uw kantoor. Benieuwd naar een prijsindicatie? Vraag deze gerust aan!

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Aanbrengen van een nieuwe kantoorvloer

We hebben veel ervaring met het aanbrengen van een nieuwe kantoorvloer. Dat betekent dat we u vooraf goed kunnen aangeven hoe dat in z’n werk gaat en wat erbij komt kijken. Is het belangrijk dat het werk niet stilvalt? Geen probleem, we maken een strakke planning voor de renovatie, op de tijden die u het best uitkomt. Zo werken wij ook in de avond, nacht en weekenduren.

Daarnaast zijn onze vloersystemen ook uitermate geschikt voor in sanitaire ruimtes, het trappenhuis of in uw magazijn. Benieuwd naar de mogelijkheden, kosten of heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier gerust in, we komen z.s.m. bij u terug!

Binnen 1 dag gelegd

Vind u het belangrijk dat de applicatietijd voor uw nieuwe kantoorvloer kort is? Dan kunt u het beste de troffelvloer kiezen. Deze is binnen 1 dag gelegd en binnen 2 uur volledig beloopbaar. Vloercoating wordt binnen 1-2 dagen gelegd en een gietvloer tussen 2-3 dagen, beide afhankelijk van het aantal lagen. De laatste twee genoemde systemen zijn na 24 uur beloopbaar, na 48 uur mechanisch belastbaar en na 7 dagen chemisch belastbaar

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche