Zwembadvloer

Voor binnen en buiten, veilig en hygiënisch

Home » Zwembadvloer

Zwembadvloer met antislip

Een antislipvloer in zwembaden is een vereiste om bezoekers een veilige zwem omgeving te bieden. Een gladde vloer in het zwembad is funest en veroorzaakt valpartijen met alle gevolgen van dien. Er lopen kinderen rond die ook wel eens rennen en dat vergroot de kans op uitglijden. U heeft uiteraard in het zwembad een belangrijke taak om de veiligheid voor iedereen te garanderen. Daarom is een antislipvloer in het zwembad de beste keuze. Mesa Coatings is specialist in het aanbrengen van zwembadvloeren. Wij weten wat belangrijk is als het gaat om het waarborgen van de veiligheid. Zowel voor vloeren in overdekte zwembaden als voor buitenzwembaden.

Perfecte hygiëne in uw zwembad

Het spreekt voor zich dat het hygiënische aspect in zwembaden eveneens van groot belang is. Het voordeel van de zwembadvloeren van Mesa Coatings is dat deze waterdicht, naadloos en vuilafstotend zijn. Onze antislip vloeren zijn daarom ook extra gemakkelijk schoon te maken. Dat komt de hygiëne weer ten goede. Een slechte hygiëne in het zwembad zorgt voor een groot risico op onder meer het overdragen van virussen en wratten. Een goede hygiëne voorkomt besmette voeten bij uw zwembad gasten. Bovendien bespaart de ideale antislip vloersysteem naast besmetting, water en tijd.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Ook in andere ruimtes

Rondom het zwembad is het belangrijk dat u aan de veiligheid en hygiëne denkt. Deze lijn is door te trekken naar de andere ruimtes in het zwembad. Bijvoorbeeld in de kleedruimtes waar de zwembad gasten ook met natte voeten naar binnenlopen. Een antislipvloer is daarom eveneens handig in de sanitaire ruimtes, zoals douche en toiletten. Om het zwembad een uniforme uitstraling te geven, is het mogelijk om onze vloersystemen toe te passen in andere ruimtes. Bijvoorbeeld in de kantine van uw zwembad of in de opslagruimtes. Bovendien is het handig en praktisch als u in één keer het volledige pand voorziet van een nieuwe vloer. Dat scheelt u tijd en het scheelt in de kosten per m2. De eenheid zorgt bovendien voor een aansprekende uitstraling. Bovendien is de veiligheid en hygiëne zo overal in het zwembad verzekerd.

Aanbrengen van de zwembadvloer

Als specialist in zwembadvloeren staan wij u graag vanaf het begin van het proces bij met advies. Het is belangrijk dat u zich laat adviseren door een expert in zwembadvloeren. Wij houden rekening met de veiligheidsvereisten, maar ook met uw wensen qua stijl en kleur. Zo brengen wij u wensen in kaart en geeft onze expert u een passend advies. Uiteraard zorgen wij eveneens voor de oplevering van de vloer in uw zwembad. Hierin zijn wij zeer nauwkeurig en professioneel. Het resultaat is een antislipvloer waar u en uw zwembad gasten jarenlang voordeel van hebben.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Bijdragen aan duurzaamheid met uw zwembad?

Duurzaamheid is een belangrijk thema en ook in de wereld van vloeren. De kunststofvloeren van Mesa Coatings zijn duurzaam en voorzien in een zwembadvloer met een lange levensduur. De antislip vloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en leverbaar in iedere gewenste kleur. Bovendien zijn onze vloersystemen toe te passen op vele soorten ondergronden. Zo ook op een tegelvloer. Daarom is het ook een ideale vloeroplossing als uw zwembad op dit moment van een tegelvloer is voorzien.

Binnen 1 dag gerealiseerd

Het aanbrengen van de antislipvloer realiseren wij in 1 dag. Is het zwembad alle dagen van de week geopend? Wij bespreken uiteraard uw wensen en voorkeuren en beperken de overlast tot een minimum.

Kosten zwembadvloeren per m2

De kosten van een zwembadvloer per m2 variëren per vloersysteem en uitvoering. Daarom adviseren wij u direct online een offerte aan te vragen. Zo krijgt u snel zekerheid over de kosten van de vloer per m2.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

"Mesa Coatings, Omdat kwaliteit een naam heeft!"

Vloeren voor ieder bedrijf

De Mesa Coatings vloersystemen worden vaak toegepast bij onderstaande typen bedrijven. Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen waarvoor onze coatings worden gebruikt. Hierbij te denken aan coating voor een voedingsgoot, zwembadcoating, coatings voor dierentuinen of een coating in een container. Heeft u een specifieke wens qua coating nodig? Of wilt u vrijblijvend advies van een coatingexpert? Neem dan even contact op met ons.

Deze bedrijven hebben al een geschikte coatingvloer


Verbeek-veenman zwembadvloer
Subaru zwembadvloer
Van mossel groep zwembadvloer
Van dijk groep zwembadvloer