Speciale coatings voor parkeergarages en hellingbanen

De ideale keuze voor de vloer, dankzij de hoge kwaliteit van de afwerking

Coatings voor de parkeergarage

Coatings voor de parkeergarage vragen om de hoogst mogelijke kwaliteit. Vloeistofdicht en optimaal duurzaam, om een hoge belasting te kunnen weerstaan. Nu en in de toekomst, dankzij een uitstekende slijtvastheid. Op die manier doet u een investering in de toekomst, met de uitstraling van een professionele vloer.

Die uitstraling is belangrijk, om parkerende bezoekers de juiste beleving te bieden. Ruimtelijk dankzij lichte kleuren, in combinatie met de juiste signing om de weg te kunnen wijzen. De vloer speelt daarbij een belangrijke rol en kan het verschil maken. We laten u graag voorbeelden zien van coatings voor de parkeergarage die we elders aanbrachten, zodat u het verschil ervaart ten opzichte van andere vloeren die er soms worden gebruikt.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Geluiddempend en in alle kleuren

Bovendien bestaan er meer mogelijkheden met de vloer van een parkeergarage dan u wellicht kent. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om die geluiddempend uit te voeren, in een lichte kleur. Dat maakt veel verschil ten opzichte van de vaak donkere, kille en galmende betondozen die er worden gebruikt. Het maakt de parkeergarage tot een totaal andere ruimte, waardoor de coating bijdraagt aan de beleving en zorgt voor een prettige professionele uitstraling.

Tip: de verlichting komt op een coatingvloer veel beter tot z’n recht. Op die manier verhogen we de veiligheid, die we verder kunnen vergroten door middel van een anti-slip coating.

De parkeergarage coating biedt op die manier verschillende functionele voordelen, afgestemd op de manier waarop bezoekers er gebruik van gaan maken. Om de auto op een degelijke manier te parkeren in een omgeving die veilig en prettig aanvoelt. Belangrijke elementen voor bezoekers, waardoor de investering in de coating voor de parkeergarage zich snel terugverdient.

Enkele voordelen

Heavy duty Coatings voor de Parkeergarage

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig Coatings voor de Parkeergarage

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch Coatings voor de Parkeergarage

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vloeistofdichte gietvloer

We zorgen in de parkeergarage voor een vloeistofdichte gietvloer. Een coatingvloer van hoge kwaliteit. Volledig vloeistofdicht en daardoor een uitstekende keuze om netjes te voldoen aan wet- en regelgeving. En om te voorkomen dat vloeistoffen in de bodem doordringen, omdat u de vloer eenvoudig kunt reinigen.

Wilt u meer weten over de epoxycoating of een troffelvloer en geschikte toepassingen daarvan? We vertellen u graag meer over onze toepassingen in parkeergarages, net als over de vloeren die we bijvoorbeeld aanbrengen in winkelruimten. Op die manier krijgt u een goed beeld van de uiteenlopende mogelijkheden.

Parkeergarage coating laten aanbrengen

Wilt u in de parkeergarage een coating laten aanbrengen? Wij gaan daar graag voor u mee aan de slag. Of kunnen u meer vertellen over de kleuren en soorten die we kunnen realiseren. Met alle belangrijke eigenschappen en desgewenst al in 1 dag aangebracht. Om de vloer daarna meteen de kunnen belasten, waardoor de onderbreking minimaal blijft. Meer weten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Werkplaats Garage

Download onze autmotive brochure.

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche