Vloercoating voor de Horeca en Recreatie

Een professionele vloer met de juiste eigenschappen en een sfeervolle uitstraling

Home » Horeca en recreatie

HACCP-vloercoating voor de horeca en recreatie

Een coatingvloer is ideaal voor de horeca, recreatie en voedingsindustrie. Gebruik een voor de industrie verplichte HACCP-vloercoating of profiteer in de horeca en recreatie van een scala aan voordelen van onze coatings. Natte ruimten zijn de ideale voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Maak in de horeca en recreatie gebruik van onze coatingvloeren en garandeer daarmee optimale hygiëne.

Onze vloersystemen voldoen aan alle HACCP– en AgBB-eisen. De vloercoatings zijn 100% vloeistofdicht en zowel chemisch als hitte-bestendig. Ontdek de voordelen van onze coatings, die we bovendien kunnen uitbreiden naar de plinten en wanden.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Vloercoating voor de horeca en recreatie

Mesa Coatings geldt al jaren als marktleider in de Benelux voor vloercoatings. We realiseren
kunststof vloer- en wandsystemen bij uiteenlopende klanten. We zorgen voor maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld in:

Gietvloer voor industrie

Restaurantvloer

Professionele keuken

Professionele keuken

Zwembadvloer

Zwembad

Voordelen voor de voedingsindustrie

Profiteer met onze vloercoatings voor de horeca en recreatie van belangrijke voordelen. Voldoe netjes aan de strikte richtlijnen voor de voedingsindustrie of garandeer de ideale vloer om zonder zorgen op te kunnen werken.

Zeer geschikt voor de verschillende ruimten

Gebruik onze vloercoating op uw sportvereniging of in een zwembad. De ideale keuze voor een hoogwaardige vloer in natte ruimtes, ook uitstekend geschikt voor een watersportcentrum. Denk bijvoorbeeld aan de kleedkamers en aan de douches of toiletten. Wij zorgen er met onze vloer voor dat u die 100% vloeistofdicht kunt maken. Een veilige vloer, dankzij de anti-slip afwerking die we kunnen aanbrengen. En heeft u een kantine, restaurant en/of terras? Onze coatingvloeren zijn dankzij de HACCP-certificering goed geschikt voor alle horeca-toepassingen.

Enkele voordelen

Heavy duty

Antislip

Voorkom uitglijden in natte ruimten
Chemisch bestendig

Snel gelegd

Binnen 1 werkdag gelegd
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
Hygiënisch

Hitte bestendig

Minder ophoping van bacteriën

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

Coatingvloer voor de horeca en recreatie laten aanbrengen

We hebben jarenlange ervaring met coatingvloeren voor de horeca en recreatie. We kunnen u vooraf goed aangeven wat erbij komt kijken en hoe we ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. We garanderen een onderhoudsarme vloer waar u duurzaam gebruik van kunt maken. Zelfs bij intensief gebruik, zodat de vloer jaren meegaat inclusief alle belangrijke voordelen.

Bekijk ons werk in de mobiele App

Twijfelt u over de juiste vloer in de horeca of voor uw recreatiebedrijf? Bekijk dan onze projecten in onze nieuwe App. Onze coatingvloeren zijn een uitstekende keuze. Dankzij de diverse kleuren is er van alles mogelijk, zelfs in de kleuren van uw huisstijl. Op die manier zorgen we voor een uitnodigende vloer die alle belangrijke voordelen en eigenschappen bevat. Benieuwd hoe een kunststof coating bijvoorbeeld in uw restaurant een uitstekende keuze is? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u daar graag meer over.