Overzicht 2021:

Het jaar van Mesa Coatings

Ook aan het jaar 2021 komt een einde en we willen je graag een kleine greep geven uit het jaar van Mesa Coatings. En op welke manier kunnen we dit het beste doen? Met een aantal projecten om een kort, maar krachtig overzicht te geven van het prachtige werk dat onze vloerenleggers mogelijk maken! Iedereen binnen Mesa Coatings wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

Mesa Epox Vloercoating

Sodastream

In het begin van dit jaar, in februari, is een groot team van Mesa aan de slag gegaan met het renoveren van de vloer in de productieruimte van Sodastream. Met een oppervlakte van 8960 m2, is dit project een van de grootste geweest van het jaar 2021. Ons Mesa Epox Floorcoat 2-laags is hier aangebracht.

Babypark in Kesperen

In maart van dit jaar is Mesa aan de slag gegaan bij Babypark in Kesperen. Tijdens dit project hebben de Mesa toppers veel verschillende ruimtes onder handen mogen nemen, zoals het magazijn, afhaalruimte, kantine, gang, kleedruimte en de opslag. Tijdens dit project besloeg het magazijn de grootste oppervlakte, namelijk 552 m2. Hier is de Mesa Epox vloercoating gelegd. In alle andere ruimtes is het Mesa Fast systeem gelegd.

Schippers in Hapert

Op locatie bij Schippers in Hapert zijn er veel verschillende ruimtes gerenoveerd. Bijna al onze verschillende vloersystemen zijn terug te vinden binnen dit project. Voor een mooi overzicht kun je de foto’s bekijken.

Wilt u ook een sterke en moderne bedrijfsvloer?

Vraag dan gerust een offerte aan

Mesa Fast Troffelvloer

Arriva Techniek Heerlen en Doetinchem

Dit jaar zijn we in verschillende fases op bezoek geweest bij Arriva Techniek, op 2 verschillende locaties: Heerlen en Doetinchem. In beide werkplaatsen hebben we het Mesa Fast Systeem mogen leggen. Bij elkaar hebben de Mesa vloerenleggers 1200 m2 vloer gelegd.

Niels Autowas

Bij Niels Autowas hebben we een wasstraat van maar liefst 897 m2 mogen renoveren. Dit hebben we gedaan met het Mesa Fast Heavy Duty systeem, antislip afgewerkt. Na ruim een half jaar intensief verbouwen is Niels Autowas in februari 2021 open gegaan.

Bakkerij Schrieks

De gehele bakkerij is gerenoveerd met een totaaloppervlak van
500 m2. Het gedeelte voor de ovens is gedaan met onze Mesa Epox vloercoating en de rest van de bakkerij met het Mesa Fast Systeem.

City Carwash Oirschot

Binnen deze carwash, heeft Mesa de wasstraat en het stofzuigerplein onder handen mogen nemen met het Mesa Fast Systeem in de blauwe kleur. De vloer is overal antislip afgewerkt voor de veiligheid.

Rembrandt Tower

In Amsterdam hebben de Mesa Toppers verschillende parkeerkelders aangepast met het Mesa Fast Heavy Duty systeem. Een aardige klus, en op plekken waar er gaten en scheuren zaten is dit gerepareerd. Als eerste heeft Straalbedrijf Arts de ondergrond voorbehandel door middel van schuren.

Wilt u ook een sterke en moderne bedrijfsvloer?

Vraag dan gerust een offerte aan