Een duurzame winkelvloer voor uw bedrijf

Het kiezen van de juiste vloer is nooit een gemakkelijke keuze. Helemaal wanneer de vloer aan bepaalde eisen dient te voldoen. Het kiezen van een vloer voor uw winkel kan daarom een flinke opgave zijn. Daarom helpen wij u graag bij het kiezen van een geschikte winkelvloer voor uw winkelruimte.

Welke vloer kiezen als winkelvloer?

Mesa Coatings legt verschillende soorten winkelvloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de troffelvloer, gietvloer, epoxyvloer en de coatingvloer. Afhankelijk van uw situatie en uw wensen stemmen wij met u af wat de beste vloer is voor uw winkel. Geen enkele winkel en geen enkele vloer is namelijk hetzelfde. Tevens kunt u ervoor kiezen om uw winkelvloer in verschillende antislip gradaties af te werken. Indien nodig, kunnen wij de vloer volledig antislip afwerken, waardoor de veiligheid van uw personeel en uw klanten in uw winkel kan worden gewaarborgd.

Winkelvloer leggen

Een winkelvloer leggen is een specialistische klus wat u beter kunt overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf. Mesa Coatings is gespecialiseerd in het leggen van vloeren, onder andere ook in het leggen van winkelvloeren. Voordat de vloer kan worden gelegd, dient er eerst een grondige inspectie plaats te vinden om de huidige situatie te inventariseren. De ondervloer speelt hierin een belangrijke rol. De ondergrond dient namelijk volledig vet- en stofvrij te zijn voordat er een nieuwe vloer aangebracht kan worden. Tevens dient de ondergrond ruw te zijn om optimale hechting te kunnen garanderen. Onze partner Straalbedrijf Arts is gespecialiseerd in de voorbereiding van vloeren door middel van stofarm schuren, stralen en frezen. Na het voorbereiden van de ondergrond, kan er worden overgegaan op het leggen van de nieuwe vloer.

Voordelen van een winkelvloer van Mesa Coatings

De winkelvloer van Mesa Coatings heeft vele voordelen voor uw winkel. Onze winkelvloeren zijn van de hoogste kwaliteit, zijn uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dit zijn vaak de belangrijkste eigenschappen waar een winkelvloer aan dient te voldoen. Bovendien worden onze winkelvloeren naadloos gelegd en zijn ze volledig vloeistofdicht, waardoor er geen vocht of vuil onder de vloer kan komen. Een andere belangrijke eigenschap wat een winkelvloer moet hebben, is een strak en professioneel uiterlijk. Mede door het naadloze design en de vele beschikbare kleuren, krijgt uw winkelvloer een professioneel en een modern design. Een hoge mechanische belastbaarheid, slijtvastheid en de mogelijkheid om de vloer in verschillende antislip gradaties af te werken is een mooie bijkomstigheid wat onze winkelvloer alleen nog maar aantrekkelijker maakt.

Winkelvloer prijs

Wat kost een winkelvloer? Hier is helaas geen universeel antwoord op te geven. De prijs van een winkelvloer is afhankelijk van een aantal factoren. Het totale oppervlak speelt hierin een belangrijke rol. Logischerwijs, hoe groter het oppervlak, hoe hoger de totale kosten. Ook hangt de prijs af van het soort winkelvloer dat u kiest. Zo is een coatingvloer bijvoorbeeld goedkoper dan een troffelvloer of een gietvloer. Echter, zijn de troffelvloer en de gietvloer wel een betere keuze op langere termijn. Deze vloeren zijn simpelweg duurzamer en hebben een langere levensduur.

Winkelvloer onderhouden en schoonmaken

De winkelvloeren van Mesa Coatings zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zeer hygiënisch. Doordat de vloeren naadloos worden gelegd, zijn deze gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Schoonmaken kan simpelweg door middel van een stofzuiger, stofwisser of veger, maar kan ook door middel van een mob of een dweil. Water is geen probleem, want onze winkelvloeren zijn 100% vloeistofdicht.

Trends winkelvloer

Op gebied van vloeren bij winkels, zien wij dat gietvloeren en troffelvloeren erg populair zijn. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Beide vloeren hebben uitstekende eigenschappen voor winkels. De duurzaamheid, het onderhoudsgemak en de moderne looks zorgen ervoor dat deze vloeren veelal worden gekozen door winkeleigenaars. Bij Mesa Coatings kunt u terecht voor zowel de gietvloer als de troffelvloer voor uw winkel.

Mesa Coatings: specialist in het leggen van vloeren

Per jaar leveren wij circa 1.000 coatingsystemen voor uiteenlopende branches, van winkelruimtes tot aan wasstraten en van magazijnen tot aan de agrarische sector. Wij zijn constant bezig met het perfectioneren van onze vloersystemen en zijn constant up-to-date van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen onze branche. Zo kunt u bij ons rekenen op jarenlange kennis, ervaring en expertise op het gebied van vloeren en weet u zeker dat de winkelvloer die wij bij u zullen leggen van de hoogste kwaliteit is.

Winkelvloer voor uw bedrijf nodig?

Wilt u een nieuwe winkelvloer laten leggen? Of is uw huidige winkelvloer toe aan vervanging? Wij kunnen de huidige vloer voor u verwijderen en een nieuwe vloer aanbrengen. Afhankelijk van het totale oppervlak, kan de vloer vaak al binnen 1 dag worden aangebracht en na 2 uur uitharding is de vloer weer volledig klaar voor gebruik. Wij zijn actief in heel Nederland en België, maar ook in Duitsland, Luxemburg en zelfs Frankrijk. Heeft u vragen over welke winkelvloer voor u het meest geschikt is of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan snel contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden