Gietvloer horeca

Hygiënische gietvloer voor de horecasector

Gietvloer voor de horeca laten plaatsen? Naadloos en vloeistofdicht, te voorzien van een antislip-laag om de vloer veilig en intensief te gebruiken. Zwaar mechanisch en bovendien chemisch belastbaar, dus uitermate geschikt voor horecabedrijven.

Mesa Coatings is marktleider in de Benelux. We brengen gietvloeren aan bij restaurants, in cafés, grote keukens en andere bedrijven binnen de horeca. Met stevig PU, dat meer positieve eigenschappen te bieden heeft dan een reguliere cementvloer.

Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer voor de horeca? Het is een vloer van een polyurethaan-mengsel (PU), dat sterker en steviger is dan regulier cement. Anders dan cement zal het minder hard slijten en kan het bovendien niet breken. Belangrijke voordelen, naast de producteigenschappen speciaal geschikt voor de horeca.

De horeca gietvloer is onderhoudsvrij en bovendien resistent tegen allerlei chemische substanties en vloeistoffen. Het is een duurzame keuze die jaren mee kan, die u bovendien op een eenvoudige manier schoon kunt houden. Een populaire keuze binnen de horeca, ook omdat de vloer al binnen 24 tot 36 uur weer te gebruiken is.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Gietvloer voor de horeca

Gebruik maken van een gietvloer voor de horeca? Met de vloer voldoet u netjes aan de belangrijke HACCP-normen. Een vloeistofdichte vloer die we naadloos aanbrengen, waardoor vocht en vuil zich niet kunnen ophopen. Er is geen sprake van naden, waardoor daar ook geen vuil achter kan blijven zitten.

Bovendien is de vloer makkelijk schoon te maken. Reinig de vloer dagelijks, bijvoorbeeld met een stoomreiniger. Een populaire toepassing in de horeca, waartegen de vloer uitstekend bestand is. Het voorkomt onnodige slijtage, waardoor de horeca gietvloer z’n positieve eigenschappen zal behouden.

Gietvloer voor industrie

Restaurantvloer

Gietvloeren voor de restaurant
Gietvloer voor de foodsector

Professionele keuken

Gietvloeren voor de professionele keuken
Gietvloeren voor automotive sector

Totaalpakket

Gietvloeren voor totale locatie

Geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd of de gietvloer voor de horeca geschikt is voor uw bedrijf? We werken voor restaurants en voor cafés, net als andere horeca en uitgaansgelegenheden. Waar hard gelopen en intensief gewerkt wordt. Bijvoorbeeld te voorzien van een speciale antislip-laag. De ideale keuze om veilig te kunnen werken, op een vloer die beschikt over allerlei positieve eigenschappen. Dankzij de goede chemische bestandheid en uitstekende mechanische belastbaarheid. Om u nooit zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van de vloer, die u bovendien zonder problemen frequent kunt reinigen.

Voordelen van een gietvloer

De gietvloer voor de horeca heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden. De vloer is bijvoorbeeld 100% vloeistofdicht en volledig naadloos. Daarnaast is het materiaal uitstekend bestand tegen slijtage, impact en druk beloop. Ideaal om intensief gebruik van te maken, zowel met medewerkers als uw gasten of bezoekers in de horeca. De vloer brengen we vakkundig voor u aan en is natuurlijk makkelijk schoon te maken. Een hygiënische keuze, met goede antislip-eigenschappen in zowel droge als natte omstandigheden.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Mesa Coatings: snel en deskundig

Mesa Coatings is marktleider in de Benelux, bijvoorbeeld voor gietvloeren in de horeca. Wij weten met welke uitdagingen u te maken heeft, om een passende vloer aan te bieden. Met antislip en volledig vloeistofdicht. Veilig om op te werken en makkelijk schoon te maken, zodat u voldoet aan de eisen op het gebied van hygiëne.

We begrijpen bovendien dat u zo snel mogelijk weer gebruik wilt maken van de vloer. Nadat we de gietvloer in de horeca hebben aangebracht kunt u daar na 24 tot 36 uur alweer overheen lopen. Bovendien is de vloer na 48 uur volledig chemisch bestendig. De harde en duurzame vloer gaat jaren mee, om daar in de horeca op een zorgeloze manier professioneel gebruik van te maken.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

Laatste nieuws over gietvloeren

Bedrijfshal renoveren

Bedrijfshal renoveren Een bedrijfshal geeft een professionele uitstralingEen bedrijfshal is in...

Betonreparatie

Betonreparatie Bij een beschadigde betonvloer wordt betonreparatie aangeradenVele bedrijven...

Coatingvloeren voor buitentoepassingen

Coatingvloeren voor buitentoepassingen Aan welke eisen moet het voldoen?Bij Mesa zijn we van alle markten thuis en verzorgen we niet alleen vloeren binnen, maar óók buiten. Er zijn vele toepassingen waar de buitenvloer aan verschillende eisen moet voldoen en onze...

Vacature accountmanager Agro

Vacature accountmanager AgroWist je dat coating naast bescherming van de beton ook bijdraagt aan een hogere hygiëne in de agrarische bedrijfsvoering? En dat Mesa Coatings hier één van de grotere spelers in is? Nee? Geen probleem, veel bedrijven ook niet! En daar...

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Agro

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst AgroWij van Mesa Coatings leveren duurzame coatingsystemen als vloercoating, wandcoating en kunststofplinten in de Benelux en Duitsland. Dat doen we in verschillende sectoren. Zo coaten we bij de professionele veehouder,...

Vacature Medewerker Customer service

Vacature Medewerker Customer serviceWij van Mesa Coatings leveren duurzame coatingsystemen als vloercoating, wandcoating en kunststofplinten in de Benelux en Duitsland. Dat doen we in verschillende sectoren. Zo coaten we bij de professionele veehouder, maar leveren we...