Gietvloer horeca

Hygiënische gietvloer voor de horecasector

Gietvloer voor de horeca laten plaatsen? Naadloos en vloeistofdicht, te voorzien van een antislip-laag om de vloer veilig en intensief te gebruiken. Zwaar mechanisch en bovendien chemisch belastbaar, dus uitermate geschikt voor horecabedrijven.

Mesa Coatings is marktleider in de Benelux. We brengen gietvloeren aan bij restaurants, in cafés, grote keukens en andere bedrijven binnen de horeca. Met stevig PU, dat meer positieve eigenschappen te bieden heeft dan een reguliere cementvloer.

Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer voor de horeca? Het is een vloer van een polyurethaan-mengsel (PU), dat sterker en steviger is dan regulier cement. Anders dan cement zal het minder hard slijten en kan het bovendien niet breken. Belangrijke voordelen, naast de producteigenschappen speciaal geschikt voor de horeca.

De horeca gietvloer is onderhoudsvrij en bovendien resistent tegen allerlei chemische substanties en vloeistoffen. Het is een duurzame keuze die jaren mee kan, die u bovendien op een eenvoudige manier schoon kunt houden. Een populaire keuze binnen de horeca, ook omdat de vloer al binnen 24 tot 36 uur weer te gebruiken is.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Gietvloer voor de horeca

Gebruik maken van een gietvloer voor de horeca? Met de vloer voldoet u netjes aan de belangrijke HACCP-normen. Een vloeistofdichte vloer die we naadloos aanbrengen, waardoor vocht en vuil zich niet kunnen ophopen. Er is geen sprake van naden, waardoor daar ook geen vuil achter kan blijven zitten.

Bovendien is de vloer makkelijk schoon te maken. Reinig de vloer dagelijks, bijvoorbeeld met een stoomreiniger. Een populaire toepassing in de horeca, waartegen de vloer uitstekend bestand is. Het voorkomt onnodige slijtage, waardoor de horeca gietvloer z’n positieve eigenschappen zal behouden.

Gietvloer voor industrie

Restaurantvloer

Gietvloeren voor de restaurant
Gietvloer voor de foodsector

Professionele keuken

Gietvloeren voor de professionele keuken
Gietvloeren voor automotive sector

Totaalpakket

Gietvloeren voor totale locatie

Geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd of de gietvloer voor de horeca geschikt is voor uw bedrijf? We werken voor restaurants en voor cafés, net als andere horeca en uitgaansgelegenheden. Waar hard gelopen en intensief gewerkt wordt. Bijvoorbeeld te voorzien van een speciale antislip-laag. De ideale keuze om veilig te kunnen werken, op een vloer die beschikt over allerlei positieve eigenschappen. Dankzij de goede chemische bestandheid en uitstekende mechanische belastbaarheid. Om u nooit zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van de vloer, die u bovendien zonder problemen frequent kunt reinigen.

Voordelen van een gietvloer

De gietvloer voor de horeca heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden. De vloer is bijvoorbeeld 100% vloeistofdicht en volledig naadloos. Daarnaast is het materiaal uitstekend bestand tegen slijtage, impact en druk beloop. Ideaal om intensief gebruik van te maken, zowel met medewerkers als uw gasten of bezoekers in de horeca. De vloer brengen we vakkundig voor u aan en is natuurlijk makkelijk schoon te maken. Een hygiënische keuze, met goede antislip-eigenschappen in zowel droge als natte omstandigheden.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

Laatste nieuws over gietvloeren

Vacature Accountmanager

Vacature accountmanagerWist je dat coating van stalvloeren diergezondheid bevordert en daarmee antibioticagebruik vermindert? Nee? Geen probleem, heel veel veehouders zelf ook niet! En daar liggen onze kansen… Als marktleider binnen de agrarische sector verduurzamen...

Mesa Egalisatie Primer en CM

Nieuw product: Mesa Egalisatie Primer en CMMesa Egalisatie Primer Dit is een 1-componenten watergedragen acrylaat primer, die gekenmerkt wordt door een zeer goede hechting. Zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals zandcement dekvloeren of niet monolithisch...

Samenvatting 2021 Mesa Coatings

Overzicht 2021: Het jaar van Mesa CoatingsOok aan het jaar 2021 komt een einde en we willen je graag een kleine greep geven uit het jaar van Mesa Coatings. En op welke manier kunnen we dit het beste doen? Met een aantal projecten om een kort, maar krachtig overzicht...

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benutten

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benuttenVeel bedrijven zijn dicht of slechts beperkt open tussen kerst en nieuwjaarsdag. Klanten zijn niet of slecht bereikbaar en personeel wil graag vakantie vieren met familie. Het bedrijf een...