Gietvloer horeca

Hygiënische gietvloer voor de horecasector

Gietvloer voor de horeca laten plaatsen? Naadloos en vloeistofdicht, te voorzien van een antislip-laag om de vloer veilig en intensief te gebruiken. Zwaar mechanisch en bovendien chemisch belastbaar, dus uitermate geschikt voor horecabedrijven.

Mesa Coatings is marktleider in de Benelux. We brengen gietvloeren aan bij restaurants, in cafés, grote keukens en andere bedrijven binnen de horeca. Met stevig PU, dat meer positieve eigenschappen te bieden heeft dan een reguliere cementvloer.

Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer voor de horeca? Het is een vloer van een polyurethaan-mengsel (PU), dat sterker en steviger is dan regulier cement. Anders dan cement zal het minder hard slijten en kan het bovendien niet breken. Belangrijke voordelen, naast de producteigenschappen speciaal geschikt voor de horeca.

De horeca gietvloer is onderhoudsvrij en bovendien resistent tegen allerlei chemische substanties en vloeistoffen. Het is een duurzame keuze die jaren mee kan, die u bovendien op een eenvoudige manier schoon kunt houden. Een populaire keuze binnen de horeca, ook omdat de vloer al binnen 24 tot 36 uur weer te gebruiken is.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Gietvloer voor de horeca

Gebruik maken van een gietvloer voor de horeca? Met de vloer voldoet u netjes aan de belangrijke HACCP-normen. Een vloeistofdichte vloer die we naadloos aanbrengen, waardoor vocht en vuil zich niet kunnen ophopen. Er is geen sprake van naden, waardoor daar ook geen vuil achter kan blijven zitten.

Bovendien is de vloer makkelijk schoon te maken. Reinig de vloer dagelijks, bijvoorbeeld met een stoomreiniger. Een populaire toepassing in de horeca, waartegen de vloer uitstekend bestand is. Het voorkomt onnodige slijtage, waardoor de horeca gietvloer z’n positieve eigenschappen zal behouden.

Gietvloer voor industrie

Restaurantvloer

Gietvloeren voor de restaurant
Gietvloer voor de foodsector

Professionele keuken

Gietvloeren voor de professionele keuken
Gietvloeren voor automotive sector

Totaalpakket

Gietvloeren voor totale locatie

Geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd of de gietvloer voor de horeca geschikt is voor uw bedrijf? We werken voor restaurants en voor cafés, net als andere horeca en uitgaansgelegenheden. Waar hard gelopen en intensief gewerkt wordt. Bijvoorbeeld te voorzien van een speciale antislip-laag. De ideale keuze om veilig te kunnen werken, op een vloer die beschikt over allerlei positieve eigenschappen. Dankzij de goede chemische bestandheid en uitstekende mechanische belastbaarheid. Om u nooit zorgen te hoeven maken over de kwaliteit van de vloer, die u bovendien zonder problemen frequent kunt reinigen.

Voordelen van een gietvloer

De gietvloer voor de horeca heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden. De vloer is bijvoorbeeld 100% vloeistofdicht en volledig naadloos. Daarnaast is het materiaal uitstekend bestand tegen slijtage, impact en druk beloop. Ideaal om intensief gebruik van te maken, zowel met medewerkers als uw gasten of bezoekers in de horeca. De vloer brengen we vakkundig voor u aan en is natuurlijk makkelijk schoon te maken. Een hygiënische keuze, met goede antislip-eigenschappen in zowel droge als natte omstandigheden.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Mesa Coatings: snel en deskundig

Mesa Coatings is marktleider in de Benelux, bijvoorbeeld voor gietvloeren in de horeca. Wij weten met welke uitdagingen u te maken heeft, om een passende vloer aan te bieden. Met antislip en volledig vloeistofdicht. Veilig om op te werken en makkelijk schoon te maken, zodat u voldoet aan de eisen op het gebied van hygiëne.

We begrijpen bovendien dat u zo snel mogelijk weer gebruik wilt maken van de vloer. Nadat we de gietvloer in de horeca hebben aangebracht kunt u daar na 24 tot 36 uur alweer overheen lopen. Bovendien is de vloer na 48 uur volledig chemisch bestendig. De harde en duurzame vloer gaat jaren mee, om daar in de horeca op een zorgeloze manier professioneel gebruik van te maken.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Laatste nieuws over gietvloeren

De werkplaatsvloer renoveren

De werkplaatsvloer renoveren Hoe pakt u dit het beste aan? Een goede werkplaatsvloer voldoet aan verschillende eisen, zodat u er jaren plezier van heeft. U wilt onderhoud kunnen uitvoeren, zonder erbij na te denken of het de vloer beschadigd. Een goede werkplaatsvloer...

Hoe maakt het gebruik van een PMMA-vloer het verschil voor uw bedrijf?

De beste oplossing als het gaat om hygiëne in een bakkerij Hygiëne, het eerste aandachtspuntPMMA-vloeren zijn populaire vloeren voor bedrijven. Dit type vloersysteem wordt ook wel troffelvloer, acrylaatvloer of mortelvloer genoemd en zoals het bij Mesa Coatings...

Epoxy Gietvloer: Een goede keuze voor uw bedrijfsvloer?

Epoxy Gietvloer Een goede keuze voor uw bedrijfsvloer?Er zijn verschillende soorten coatingvloeren die geschikt zijn als bedrijfsvloer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een troffelvloer/ acrylaatvloer, een epoxy rolcoating in een gladde of antislip afwerking of een...

Waarom is Mesa Coatings de juiste partij?

Waarom is Mesa Coatings de juiste partij? Wij helpen u graag beslissenWanneer u de beslissing heeft genomen om een nieuwe vloer te laten leggen of om de oude vloer te renoveren, komen er een aantal vragen op u af. Welk type vloer past het beste bij mijn bedrijf en bij...