Bewust voeren met onze unieke voergoot coating

Een uitstekende keuze, voor meer voeropname, minder restvoer,
meer melkgift, en dus een hoger bedrijfsresultaat!.

Home » Bewust voeren

Bewust voeren het unieke egalisatiesysteem

Al in 2013 introduceerde Mesa Coatings het unieke MesaCon egalisatiesysteem geitenhouderij waarbij er niet gereinigd hoeft te worden met water alvorens er een coating aangebracht kan worden.

Door deze speciale manier van applicatie zijn wij in staat om binnen enkele uren een voergoot volledig te renoveren zodat voer zijn smaak behoudt en de het voer ook zijn kwaliteit en smaak behoudt.

 

Meer voeropname = minder restvoer = meer melkgift =  meer bedrijfsresultaat

Reeds vele geitenbedrijven in Nederland en België zijn op deze wijze voorzien van een hoog kwalitatief systeem welke vanaf dag 1 al rendeert. We hebben hiervoor een speciaal team wat gespecialiseerd is in deze werkzaamheden waarbij de rust in de stal blijft behouden en de geiten na enkele uren weer voer kunnen opnemen. In onderling overleg met de klant worden de werkzaamheden afgestemd. Heeft u interesse in verhoging van uw bedrijfsresultaat leg dan nu direct contact met ons:

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media