Gietvloer autobedrijven

Vloeistofdichte gietvloer voor autobedrijven

Home » Gietvloer autobedrijven

Een gietvloer voor autobedrijven laten plaatsen? De beste keuze voor een schok- en slijtbestendige vloer. Bestand tegen zowel zware mechanische belasting als intensief gebruik. Met hoge chemische resistentie, dus uitstekend geschikt in de carwash, in de werkplaats en in andere delen van uw autobedrijf.

We zijn marktleider in de Benelux, waardoor we bij Mesa Coatings werken voor veel andere autobedrijven. Zij maken gebruik van een onderhoudsvrije vloer van polyurethaan (PU), een materiaal dat uitermate duurzaam is. Investeer in een vloer die we extra hard of met een veilige antislip-laag kunnen aanbrengen. En waar u al na 24 tot 36 uur weer gebruik van kunt maken.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer voor autobedrijven: wat is dat precies? Het gaat bij ons altijd om een polyurethaan-mengsel (PU), met een aantal fijne eigenschappen voor uw bedrijf. De vloer is sterker dan die van regulier cement, waardoor u minder last heeft van slijtage en de vloer bovendien niet kan breken.

Tegelijkertijd is de gietvloer speciaal bestand tegen allerlei vloeistoffen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat die in de bodem trekken. De naadloze vloer brengen we vakkundig en vlot voor u aan, om daar snel weer gebruik van te maken. Makkelijk te reinigen en schoon te houden, zonder dat u omkijken heeft naar het onderhoud daarvan.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Gietvloer voor autobedrijven

Benieuwd waarom steeds meer andere autobedrijven gebruik maken van een gietvloer? Het is een vloeistofdichte oplossing, waarmee u netjes voldoet aan de strenge normen die er gelden. Voorkom dat vloeistoffen door kunnen dringen in de bodem, bijvoorbeeld in de werkplaats of de carwash.

De chemische bestendigheid van de gietvloer voorkomt dat specifieke substanties het materiaal kunnen aantasten. Bovendien gaat het om een niet-poreuze vloer, anders dan wanneer u gebruik zou maken van regulier cement. In plaats daarvan krijgen vloeistoffen niet de kans om erin te trekken, zodat u daar binnen uw autobedrijf goed gebruik van kunt maken.

Gietvloer voor industrie

Autogarage

Gietvloeren voor de autogarage
Gietvloer voor de foodsector

Parkeergarage

Gietvloeren voor de parkeergarage
Gietvloeren voor automotive sector

Showroom

Gietvloeren voor showrooms
Gietvloeren voor automotive sector

Autowasstraat

Gietvloeren voor autowasstraten

Geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd of de autobedrijven gietvloer geschikt is voor uw bedrijf? We brengen die vlot en vakkundig voor u aan, waardoor de werkzaamheden niet lang stil hoeven te liggen. Bovendien kunnen we de vloer uitvoeren als Mortar, voor een extra harde vloerlaag die meer mechanische belasting aan kan. Of met een antislip-laag, die garandeert dat u daar veilig en intensief op kunt werken. Mogelijkheden die aansluiten bij uw specifieke wensen, om u met de gietvloer voor autobedrijven zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Voordelen van een gietvloer

Benieuwd naar de voordelen van een gietvloer voor autobedrijven? De vloer is bestand tegen de meest voorkomende chemische vloeistoffen. Niets om u zorgen over te maken, ook omdat vloeistoffen nooit in de bodem kunnen trekken. Bovendien is de gietvloer bestand tegen zowel hete als koude vloeistoffen en kan die thermische schokken opvangen. Verder is het mogelijk om de vloer regelmatig met stoom te reinigen, zonder dat de positieve eigenschappen daarvan verloren gaan. Een vloer die uitstekend bestand is tegen slijtage, impact en druk beloop, zodat u daar binnen het autobedrijf op een professionele manier gebruik van kunt maken.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
Garage brochuren

Download onze automotive brochure en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mesa Coatings: snel en deskundig

Mesa Coatings is uw marktleider in de Benelux. We werken voor veel autobedrijven, bijvoorbeeld met carwashes, werkplaatsen en natuurlijk showrooms. Dat betekent dat we de uitdagingen kennen waar u mee te maken heeft. Daar houden we rekening mee tijdens de aanleg of om te bepalen welke uitvoering van de gietvloer het best geschikt is. Bovendien is de vloer al binnen 24 tot 36 uur weer te gebruiken. Na 48 uur is de vloer volledig chemisch bestendig, zodat u daar zonder zorgen intensief gebruik van kunt maken.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

Laatste nieuws over gietvloeren

Bedrijfshal renoveren

Bedrijfshal renoveren Een bedrijfshal geeft een professionele uitstralingEen bedrijfshal is in...

Betonreparatie

Betonreparatie Bij een beschadigde betonvloer wordt betonreparatie aangeradenVele bedrijven...

Coatingvloeren voor buitentoepassingen

Coatingvloeren voor buitentoepassingen Aan welke eisen moet het voldoen?Bij Mesa zijn we van alle markten thuis en verzorgen we niet alleen vloeren binnen, maar óók buiten. Er zijn vele toepassingen waar de buitenvloer aan verschillende eisen moet voldoen en onze...

Vacature accountmanager Agro

Vacature accountmanager AgroWist je dat coating naast bescherming van de beton ook bijdraagt aan een hogere hygiëne in de agrarische bedrijfsvoering? En dat Mesa Coatings hier één van de grotere spelers in is? Nee? Geen probleem, veel bedrijven ook niet! En daar...

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Agro

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst AgroWij van Mesa Coatings leveren duurzame coatingsystemen als vloercoating, wandcoating en kunststofplinten in de Benelux en Duitsland. Dat doen we in verschillende sectoren. Zo coaten we bij de professionele veehouder,...

Vacature Medewerker Customer service

Vacature Medewerker Customer serviceWij van Mesa Coatings leveren duurzame coatingsystemen als vloercoating, wandcoating en kunststofplinten in de Benelux en Duitsland. Dat doen we in verschillende sectoren. Zo coaten we bij de professionele veehouder, maar leveren we...