Gietvloer autobedrijven

Vloeistofdichte gietvloer voor autobedrijven

Een gietvloer voor autobedrijven laten plaatsen? De beste keuze voor een schok- en slijtbestendige vloer. Bestand tegen zowel zware mechanische belasting als intensief gebruik. Met hoge chemische resistentie, dus uitstekend geschikt in de carwash, in de werkplaats en in andere delen van uw autobedrijf.

We zijn marktleider in de Benelux, waardoor we bij Mesa Coatings werken voor veel andere autobedrijven. Zij maken gebruik van een onderhoudsvrije vloer van polyurethaan (PU), een materiaal dat uitermate duurzaam is. Investeer in een vloer die we extra hard of met een veilige antislip-laag kunnen aanbrengen. En waar u al na 24 tot 36 uur weer gebruik van kunt maken.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer voor autobedrijven: wat is dat precies? Het gaat bij ons altijd om een polyurethaan-mengsel (PU), met een aantal fijne eigenschappen voor uw bedrijf. De vloer is sterker dan die van regulier cement, waardoor u minder last heeft van slijtage en de vloer bovendien niet kan breken.

Tegelijkertijd is de gietvloer speciaal bestand tegen allerlei vloeistoffen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat die in de bodem trekken. De naadloze vloer brengen we vakkundig en vlot voor u aan, om daar snel weer gebruik van te maken. Makkelijk te reinigen en schoon te houden, zonder dat u omkijken heeft naar het onderhoud daarvan.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Gietvloer voor autobedrijven

Benieuwd waarom steeds meer andere autobedrijven gebruik maken van een gietvloer? Het is een vloeistofdichte oplossing, waarmee u netjes voldoet aan de strenge normen die er gelden. Voorkom dat vloeistoffen door kunnen dringen in de bodem, bijvoorbeeld in de werkplaats of de carwash.

De chemische bestendigheid van de gietvloer voorkomt dat specifieke substanties het materiaal kunnen aantasten. Bovendien gaat het om een niet-poreuze vloer, anders dan wanneer u gebruik zou maken van regulier cement. In plaats daarvan krijgen vloeistoffen niet de kans om erin te trekken, zodat u daar binnen uw autobedrijf goed gebruik van kunt maken.

Gietvloer voor industrie

Autogarage

Gietvloeren voor de autogarage
Gietvloer voor de foodsector

Parkeergarage

Gietvloeren voor de parkeergarage
Gietvloeren voor automotive sector

Showroom

Gietvloeren voor showrooms
Gietvloeren voor automotive sector

Autowasstraat

Gietvloeren voor autowasstraten

Geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd of de autobedrijven gietvloer geschikt is voor uw bedrijf? We brengen die vlot en vakkundig voor u aan, waardoor de werkzaamheden niet lang stil hoeven te liggen. Bovendien kunnen we de vloer uitvoeren als Mortar, voor een extra harde vloerlaag die meer mechanische belasting aan kan. Of met een antislip-laag, die garandeert dat u daar veilig en intensief op kunt werken. Mogelijkheden die aansluiten bij uw specifieke wensen, om u met de gietvloer voor autobedrijven zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Voordelen van een gietvloer

Benieuwd naar de voordelen van een gietvloer voor autobedrijven? De vloer is bestand tegen de meest voorkomende chemische vloeistoffen. Niets om u zorgen over te maken, ook omdat vloeistoffen nooit in de bodem kunnen trekken. Bovendien is de gietvloer bestand tegen zowel hete als koude vloeistoffen en kan die thermische schokken opvangen. Verder is het mogelijk om de vloer regelmatig met stoom te reinigen, zonder dat de positieve eigenschappen daarvan verloren gaan. Een vloer die uitstekend bestand is tegen slijtage, impact en druk beloop, zodat u daar binnen het autobedrijf op een professionele manier gebruik van kunt maken.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
Garage brochuren

Download onze automotive brochure

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

Laatste nieuws over gietvloeren

Vacature Accountmanager

Vacature accountmanagerWist je dat coating van stalvloeren diergezondheid bevordert en daarmee antibioticagebruik vermindert? Nee? Geen probleem, heel veel veehouders zelf ook niet! En daar liggen onze kansen… Als marktleider binnen de agrarische sector verduurzamen...

Mesa Egalisatie Primer en CM

Nieuw product: Mesa Egalisatie Primer en CMMesa Egalisatie Primer Dit is een 1-componenten watergedragen acrylaat primer, die gekenmerkt wordt door een zeer goede hechting. Zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals zandcement dekvloeren of niet monolithisch...

Samenvatting 2021 Mesa Coatings

Overzicht 2021: Het jaar van Mesa CoatingsOok aan het jaar 2021 komt een einde en we willen je graag een kleine greep geven uit het jaar van Mesa Coatings. En op welke manier kunnen we dit het beste doen? Met een aantal projecten om een kort, maar krachtig overzicht...

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benutten

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benuttenVeel bedrijven zijn dicht of slechts beperkt open tussen kerst en nieuwjaarsdag. Klanten zijn niet of slecht bereikbaar en personeel wil graag vakantie vieren met familie. Het bedrijf een...