Voergoot renovatie voor de veehouderij

Vakkundig en snel, binnen enkele uren weer belastbaar

Voergootrenovatie met unieke PMMA coating

We maken voor de renovatie van de voergoot in de veehouderij gebruik van een unieke PMMA coating. We zijn de marktleider in Europa, met onze MesaCon egalisatiecoating. Het is een op PU gebaseerde coating, die bij het uitharden niet afhankelijk is van een specifieke temperatuur. Dat betekent dat u de stal vooraf niet hoeft op te stoken en dat de coating gewoon kan drogen nadat we daar aan hebben gewerkt.

Hoge mechanische en chemische bestendigheid

De MesaCon egalisatiecoating heeft een hoge mechanische en chemische bestendigheid en zorgt op die manier voor een uitstekende bescherming van de voergoot. De renovatie van een voergoot in de stal, zodat u daar weer jaren zonder omkijken gebruik van kunt maken. De ideale keuze voor diverse soorten veehouderij. Heeft u pluimvee, rundvee, geiten of varkens? Wij zorgen er met de voergoot renovatie voor dat u hen een goede leefomgeving kunt bieden, waarmee u tevens een goede investering doet in uw bedrijfsvoering.

Tip: we kunnen de voergoot voorzien van onze coating, om die te renoveren. Dit geldt ook voor de rest van de vloer. Daarbij brengen we alle dieren eerst naar de ene zijde van de stal en daarna naar de andere, omdat de coating binnen enkele uren weer belastbaar is.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Binnen enkele uren weer belastbaar

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we u uitstekend adviseren over zowel de coatings als een geschikte voergoot. Binnen enkele uren weer belastbaar, zodat we de renovatie vakkundig en snel kunnen uitvoeren. U kunt er direct weer gebruik van maken, terwijl u kunt rekenen op een upgrade naar een uitstekende coating voor een duurzaam gebruik.

Voergoot: voor koeien en veehouderij

De voergoot is een essentieel onderdeel in de stallen voor koeien en andere veehouderij. We zijn gespecialiseerd in voergoten en coatingsystemen voor de volgende agrarische bedrijven:

Gietvloer voor industrie

Pluimveehouderij

Gietvloer voor de foodsector

Rundveehouderij

Gietvloer voor de horeca sector

Geitenhouderij

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

Voordelen van een goede voergoot

Met een gerenoveerde voergoot zorgt u voor een uitstekende mechanische en chemische weerstand. Dat komt het duurzaam gebruik van de goot en bijvoorbeeld ook de vloer sterk ten goede. Wij zorgen er daarmee voor dat die weer jaren meekan, zonder dat u daar veel omkijken naar heeft.

Het is de methode die we ook toepassen voor magazijnvloeren en voor buitenplaatsen. Met de coating voorkomen we schade en andere mankementen in de toekomst. U investeert in de continueert van uw bedrijfsvoering, terwijl u ondertussen zorgt voor een betere leefomgeving voor uw continuïteit, rundvee, geiten of varkens.

Zeer snel weer volledig belastbaar

Onze unieke coating voor een voergootrenovatie van de geitenstal en verschillende andere toepassingen droogt razendsnel. Ook zonder dat u de stal vooraf opwarmt. Dat betekent dat de coating na enkele uren weer belastbaar is. Dat geldt zowel voor de voergoot die u weer wilt gebruiken als de vloer in de stal als we die aanpakken.

Wat kost een horecavloer per m2

Benieuwd naar de kosten voor de renovatie of aanleg van een hygiënische voergoot? De kosten hangen onder andere af van het totale oppervlakte en natuurlijk de materiaalkeuze. Hierover kunnen we u uitstekend adviseren, op basis van de voordelen en eigenschappen die u wenst.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. We vertellen u graag meer over de prijs van een voergoot per m2, aan de hand van een vrijblijvende offerte.