Vloeistofdichte vloer tankstation

De professionele en veilige keuze

Tankstation vloer 100% vloeistofdicht

Een coatingsysteem voor uw tankstation of shop, geschikt voor de vloer, plinten en zelfs de wanden. Een 100% vloeistofdichte oplossing die we bovendien kunnen voorzien van een anti-sliplaag. Een veilige keuze voor uw vloer, die bovendien ongevoelig is voor chemicaliën, logen en oliën.

Een coatingvloer voor uw benzinepomp of benzinestation kunnen we volledig naadloos plaatsen en gewoon binnen één dag. Voorkom dat u lang moet sluiten, terwijl u toch kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit door de marktleider in dit segment.

Vloercoating voor tankstations

Onze vloercoatings zijn speciaal geschikt voor benzinepompen. We zijn marktleider in de Benelux en kunnen zowel de vloer, de plinten als de wand duurzaam afwerken. We bieden maatwerkoplossingen voor de verschillende ruimten van een tankstation.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Jarenlange ervaring: marktleider voor benzinepompen

We hebben jarenlange ervaring met coatingvloeren voor benzinepompen, wasstraten en de shops. We kunnen zowel de vloer, de plinten als de wanden voorzien van een kunststof coating. Dankzij onze uitgebreide kennis en internationale ervaring kunnen we u uitstekend op maat adviseren. Bovendien werken we doorlopend aan de verdere ontwikkeling van onze kunststof coatings.

Marktleider in de Benelux

We zijn marktleider in de Benelux en werken ook in de rest van Europa voor uiteenlopende klanten. Vanuit ons hoofdkantoor in Bladel werken we bij de afdeling R&D doorlopend aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en hoogwaardige oplossingen. Onze enorme praktijkervaring en diepgaande kennis van coatingvloeren vormt de ideale combinatie om u netjes op maat van dienst te kunnen zijn.

Coatingvloer voor uw benzinepomp: ontdek het in de app

Benieuwd naar de voordelen van een vloercoating voor uw benzinepomp, wasstraat of winkel bij het tankstation? Download de app en doe inspiratie op met de projecten die we recent realiseerden bij vergelijkbare bedrijven.

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling
Antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

6 voordelen voor benzinestations

Een vloercoating voor uw benzinestation of wasstraat is een hoogwaardige keuze voor kwaliteit. Voldoe netjes aan de strenge richtlijnen en profiteer bovendien van 6 belangrijke voordelen:

Chemisch bestendig

Uitstekend bestand tegen chemicaliën. De vloercoating behoudt z’n kwaliteit en unieke eigenschappen, ook bij regelmatig intensief reinigen.

Mechanisch belastbaar

Meteen mechanisch belastbaar, bijvoorbeeld met auto’s, aanhangers en zelfs vrachtwagens. De coating kan grote mechanische krachten weerstaan.

Snel gelegd

Binnen 1 dag gelegd, zodat uw benzinepomp, wasstraat en shop niet lang dicht hoeven. Meteen gebruik maken van de hoogwaardige vloercoating.

Hygiënisch

Makkelijk grondig te reinigen, dankzij de naadloze coatingvloer die we aanbrengen. Zonder randjes waar vuil achter kan blijven zitten.

Anti-slip

Een veilige keuze dankzij anti-slip. Zelfs bij een natte vloer vormt uitglijden niet langer een belangrijk risico.

Vloeistofdicht

Een 100% vloeistofdichte vloer. Voldoe aan de strenge richtlijnen en voorkom dat vloeistoffen in de bodem door kunnen dringen.

Tankstation coating