Duurzame showroomvloer nodig?

Nieuwbouw of renovatie voor elk bedrijf hebben wij een geschikte oplossing

Een professionele vloer voor uw showroom

Bent u op zoek naar een hoogwaardige showroomvloer? Een vloer is erg bepalend voor de uitstraling van uw bedrijfsruimte. De juiste uitstraling voor uw showroomvloer is van groot belang, omdat hier de vloer er mede voor moet zorgen dat uw producten het beste tot hun recht komen. Als showroomvloer kunnen wij verschillende type vloeren leggen.

Troffelvloer als showroomvloer?

In de showroom kunnen wij verschillende soorten vloeren leggen. Zo wordt de troffelvloer, ook wel mortelvloer, veelal als showroomvloer gelegd. Dit type vloer is een duurzame keuze voor uw bedrijf en is een vloer waar u jarenlang profijt van zult hebben. Deze showroomvloer heeft zijn duurzaamheid te danken aan zijn slijtvastheid en hoge mechanische belastbaarheid. Tevens is de vloer UV-bestendig, waardoor deze niet zal verkleuren door de zon. Het systeem kan in verschillende antislip gradaties worden afgewerkt, van glad tot antislip. Hierdoor is de vloer te allen tijde veilig voor uw personeel en bezoekers.

Daarnaast heeft dit type showroomvloer een hoge chemische bestendigheid, hoge mechanische belastbaarheid en wordt deze volledig naadloos gelegd. Hierdoor is dit type showroomvloer erg onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Gietvloer als showroomvloer mogelijk?

Niet alleen een troffelvloer is een geschikte showroomvloer. Zo kunt u er ook voor kiezen om een gietvloer als showroomvloer aan te brengen. Dit type showroomvloer is een slimme keuze als het op duurzaamheid aankomt. De vloer is mechanisch belastbaar, 100% vloeistofdicht, makkelijk schoon te maken, onderhoudsvriendelijk en uiterst hygiënisch. Tevens heeft deze showroomvloer een naadloos design, waardoor dit type vloer een professionele en een moderne uitstraling heeft. Twijfelt u over welke vloer het beste bij uw situatie past? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken, afhankelijk van uw situatie en wensen.

Een functionele en moderne showroomvloer

Kiest u ervoor om een troffelvloer als showroomvloer te leggen. Een goede keuze! Deze vloer is niet alleen functioneel, maar heeft ook een professionele en een moderne uitstraling. Deze vloer kunnen wij in verschillende zand kleuren afwerken. Indien u de gietvloer als showroomvloer kiest, wordt deze meestal in de kleur RAL 7001 afgewerkt, maar kan op aanvraag in vele andere RAL kleuren worden geleverd. Door het naadloze design zijn beide showroomvloeren gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor uw showroom.

Showroomvloer voor uw bedrijf nodig?

Heeft u een showroomvloer nodig voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder, want wij hebben de vloer die u zoekt. Onze showroomvloer leggen wij niet alleen in Nederland en België, maar ook in Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. U kunt ons inschakelen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en voor kleine en grote oppervlaktes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Binnen 1 dag klaar

Heeft u momenteel een bedrijfsruimte die dagelijks in gebruik is? Dan wilt u voorkomen dat deze onnodig buiten gebruik is. Wij appliceren uw coatingvloer– of wand meestal binnen één dag. Laat ons weten wat uw wensen zijn en ontvang advies op maat.

Wat kost een bedrijfsvloer per m2?

De beste manier om te ontdekken wat een kunststof bedrijfsvloer per m2 kost is door gewoon een offerte aan te vragen bij Mesa Coatings. Dat kan eenvoudig via de website.

Liever direct contact?

Heeft u nog andere vragen, bijvoorbeeld met betrekking tot wat het beste bij uw bedrijf zou passen? Ook daar helpen we u natuurlijk graag mee verder. Wilt u liever direct spreken met één van onze experts? Dan kunt u ook altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

"Mesa Coatings, Omdat kwaliteit een naam heeft!"

Interessieren sich für ein Beschichtungsböden?

Wünschen Sie weitere Informationen oder eine persönliche Beratung für Ihren neuen Unternehmensboden? Dann kontaktieren Sie uns noch heute.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Neugierig auf die Möglichkeiten für Ihr Unternehmen? Nach Ausfüllen des unverbindlichen Angebotes melde ich mich bei Ihnen.

 • Vollkommen unverbindlich
  Erhalten Sie eine gezielte Preisangabe
 • Fachmännische Beratung
  Besuch vor Ort vom echten Handwerker
 • Jahrelange Erfahrung
  Experte in jeder Branche
 • Lieferung in BeNeLux und Deutschland
  Vertreter in jeder Region
 • Marktführer auf dem Gebiet der Beschichtungssysteme
  Mit unserem Fokus auf Unternehmen
Garage brochuren

Download onze automotive brochure

Deze bedrijven hebben al een geschikte bedrijfsvloer


verbeek-veenman bedrijfsvloer
subaru bedrijfsvloer
van mossel groep bedrijfsvloer
van dijk groep bedrijfsvloer