Betonreparatiemassa

Een uitstekende keuze, ideaal voor het repareren van betonscheuren.

Home » Betonreparatiemassa

Betonreparatie op epoxy basis

Weg met vervelende betonscheuren, gewoon door die handmatig te repareren. Met onze betonreparatiemassa, op epoxy-basis. Voor het gewenste resultaat, zodat u de vloer, wand of andere betonelementen weer volledig kunt herstellen.

Onze betonreparatie massa is uitstekend geschikt voor het handmatig herstellen van betonscheuren. Voor binnen en buiten, zowel in de wand als in de vloer. De massa is geschikt voor praktisch alle voorkomende reparatiewerkzaamheden, zodat u er alle kanten mee uit kunt.

Meer weten over onze betonreparatie op epoxy basis? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Handmatige uitvoeren van betonreparatie

Onze massa voor betonreparatie is gebaseerd op epoxy en is daarmee de ideale keuze voor reparaties aan het beton. Bijvoorbeeld om scheuren handmatig weg te werken, in de vloer en in de wand. De twee componenten kunststof voor de reparatiemassa voor het beton is uitstekend van kwaliteit en bevat een aantal prettige eigenschappen.

De betonreparatie op epoxy basis is vooral geschikt om kleine schades in het beton te kunnen repareren. Zodat u dit gewoon handmatig kunt doen, zonder al te grote ingrepen. We vertellen u graag meer over ons product en over de toepassing daarvan. Net als over bijvoorbeeld onze coatings voor in de vries- en koelcel, waarmee we u als specialist in vloer- en wandcoatings heel gericht van dienst kunnen zijn.

Krimpvrij en ook voor geringe laagdiktes

Onze betonreparatie is krimpvrij en is goed geschikt voor gebruik bij geringe laagdiktes. Dat komt door het feit dat ze geen uithardingskrimp veroorzaken en dat ze goed hechten op beton. Mits goed voorbehandeld, iets waarover we u graag adviseren.

Op die manier zorgen we ervoor dat u gebruik kunt maken van onze epoxy-mortel als betonreparatiemassa. Om scheuren in het beton te herstellen. Op de vloer en in de wand, zowel voor binnen als voor buiten. Last van kleine schades in het beton en daarvoor op zoek naar een oplossing van de specialist? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en zijn we u er graag mee van dienst.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media