Een coating voor het magazijn laten aanbrengen?

De ideale keuze voor de vloer, dankzij de hoge kwaliteit en de slijtvastheid

Coatings voor het magazijn

Een coating voor het magazijn aanbrengen? De ideale keuze om een betonvloer vloeistofdicht te maken. Prettig tijdens het schoonmaken en reinigen. En de beste keuze om te voorkomen dat er schadelijke (stoffen) in de bodem verdwijnen.

De ideale keuze voor elk magazijn

Wij helpen u ervoor te zorgen dat u netjes voldoet aan de wet- en regelgeving. En we zorgen graag voor een vloer waar u dankzij het slijtvaste karakter zo min mogelijk omkijken naar heeft. De ideale keuze in het magazijn, zodat u daar de belangrijke voorraden en andere spullen kunt opslaan. Op een vloer die de belasting goed aan kan. En die we bovendien al in 1 dag kunnen aanbrengen, zodat de werkzaamheden niet lang stil hoeven te liggen.

Magazijn coatingvloer laten aanbrengen

Wij kunnen de magazijn coatingvloer voor u aanbrengen. Een slijtvaste en onderhoudsarme vloer,
beschikbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Afgestemd op de manier waarop u daar gebruik
van zal gaan maken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Aanbrengen: binnen 1 dag

We hebben veel ervaring met het aanbrengen van coatings voor magazijnen, waardoor we als geen ander weten hoe we dat zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Gewoon binnen 1 dag, waarna de vloer meteen weer te belasten is. Dat betekent dat het werk niet of nauwelijks stil hoeft te vallen. We treden daarover graag in overleg, zodat de werkzaamheden door kunnen gaan en wij er ondertussen voor zorgen dat we de vloer netjes naar wens aanbrengen.

Het is een belangrijke kracht vanuit onze positie als marktleider, op basis van uitgebreide ervaring. We zorgen voor een vloeistofdichte betonvloer, die zowel mechanisch als chemisch uitstekend belastbaar is. Terwijl we de vloer netjes kunnen afwerken in diverse kleuren en uitvoeringen, altijd afgestemd op de manier waarop u daar gebruik van zal gaan maken.

Tip: gladheid van de vloer voorkomen? Wij zorgen voor een anti-slip afwerking. Op die manier werkt u aan een veilige vloer, die bovendien vloeistofdicht is en een aantal andere voordelen te bieden heeft.

Voordelen magazijncoating

Gemakkelijk schoonhouden

Snel gelegd

Binnen 1 uur belastbaar

Heavy duty

Alle voordelen op een rij

heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Vloeistofdicht

Vloeistof dicht

Bestand tegen vloeistoffen

anti statisch

Antistatisch

Heeft een antistatische werking

antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

uv bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen hoge temperaturen

snel gelegd

Snel gelegd

Binnen 1 dag belastbaar

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Vloeistofdichte betonvloer

We brengen een vloeistofdichte betonvloer aan, als we werken aan een coatingvloer voor in het magazijn. Het grote voordeel daarvan is dat vloeistoffen geen kans krijgen om in de
bodem door te dringen. Zodat u voldoet aan wet- en regelgeving of u het reinigen een stuk
gemakkelijker kunt maken.

We maken gebruik van een epoxycoating of zorgen voor een mooie troffelvloer. De juiste keuze voor hoge kwaliteit, waarover we u uiteraard kunnen adviseren. We doen dat in magazijnen, net als in parkeergarages. Uiteraard laten we u graag voorbeelden zien van coatingvloeren die we aanbrachten, zodat we u goed kunnen uitleggen wat
er mogelijk is.