Een coating op kantoor laten aanbrengen?

De ideale keuze voor de vloer, dankzij de hoge kwaliteit van de afwerking

Coatings voor op kantoor

Een coating op kantoor laten aanbrengen? De ideale keuze voor de vloer, dankzij de hoge kwaliteit van de afwerking. Uitermate slijtvast, onderhoudsarm en bovendien beschikbaar in allerlei verschillende kleuren. Optimaal professioneel en een investering in de toekomst. We voorzien steeds meer kantoorvloeren van onze coating. Waarmee we de betonvloer op een mooie manier kunnen afwerken, zoals een gietvloer. In de kleur die u wenst, en om daar op een duurzame manier gebruik van te kunnen maken

Snel te belasten en onderhoudsarm

En het voordeel van een coating op kantoor? Wij zorgen ervoor dat we die al in 1 dag kunnen aanbrengen. En dat u de vloer daarna meteen kunt belasten, zodat u direct door kunt met waar u mee bezig bent. Geen langdurige onderbreking van de activiteiten, maar in plaats daarvan de mogelijkheid om er meteen weer op aan de slag te gaan.

Een prettig idee voor veel organisaties, net als het zeer slijtvaste karakter van de vloer. We zorgen er daarmee voor dat u niet of nauwelijks omkijken heeft naar de vloer. Zeer onderhoudsarm en daarmee een uitstekende investering, zowel voor nu als in de toekomst. Een gietvloer of een betonvloer met een professioneel afwerking, op basis van heel gunstige eigenschappen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Gietvloer of betonvloer

Een gietvloer of betonvloer op kantoor is om meerdere reden een uitstekende keuze. Wij zorgen voor een hoogwaardige coatingvloer. Volledig vloeistofdicht, waardoor u de vloer bijvoorbeeld eenvoudig kunt (laten) reinigen. 100% hygiënisch en daarmee een uitstekende keuze voor op kantoor. We kunnen voor de vloer gebruik maken van een epoxycoating of een troffelvloer realiseren. Zaken waarover we u graag meer vertellen, net als over de andere vloeren die we aanbrachten. Zoals bijvoorbeeld coatings voor magazijnen, waardoor onze coatings geschikt zijn voor meerdere toepassingen.

Wilt u meer informatie of een prijsopgaaf ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.

Voordelen van onze vloeren

groen vinkje Gemakkelijk schoonhouden

groen vinkje Snel gelegd

groen vinkje Binnen 1 uur belastbaar

groen vinkje Sfeervolle uitstraling

Alle voordelen op een rij

heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Vloeistofdicht

Vloeistof dicht

Bestand tegen vloeistoffen

anti statisch

Antistatisch

Heeft een antistatische werking

antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

uv bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen hoge temperaturen

snel gelegd

Snel gelegd

Binnen 1 dag belastbaar

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Kantoorvloer met coating laten aanbrengen

We hebben veel ervaring met het aanbrengen van een kantoorvloer coating. Dat betekent dat we u op voorhand goed kunnen aangeven hoe dat in z’n werk gaat en wat erbij komt kijken. We laten u graag zien hoe we ervoor zorgen dat u de werkzaamheden snel weer op kunt pakken. En hoe we garanderen dat de vloer onderhoudsarm is en u daar op een duurzame manier gebruik van kunt maken. Zelfs bij intensief gebruik, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Op die manier is de coating voor op kantoor een uitstekende keuze, als u niet goed weet wat u met de vloer wilt doen. En dankzij de diverse kleuren zorgen we graag voor een uitnodigende vloer of een vloer in overeenstemming met de kleuren van uw huisstijl. De ideale combinatie van belangrijke elementen, die we terug laten komen in de coating die we voor u aanbrengen.

Meer weten over de mogelijkheden van een coatingvloer op kantoor? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.