Deskundig advies van onze vloerexpert

Uiteraard gratis en vrijblijvend

Heeft u deskundig advies nodig?

Voor elke type bedrijf zijn er verschillende eisen en wensen met betrekking tot de vloer. Onze adviseurs kunnen u hierin adviseren. Laat uw gegevens achter en een vloerexpert zal z.s.m. contact opnemen om u van dienst te zijn.

Geheel vrijblijvend
Vakkundig advies
Jarenlange ervaring
Marktleider
Pijl

Over Mesa Coatings B.V.

Mesa Coatings is “de specialist in kunststof vloeren en wanden”, door jarenlange internationale ervaring zijn we de specialist bij uitstek voor wand- en vloercoating. Mesa Coatings BV is uw specialist voor het juiste kunststofvloer systeem dat aansluit op uw eisen. Wij draaien er niet omheen, maar geven u direct het beste advies. Of het nu gaat om een vloer voor in de agrarische of automotive sector, als ook voor de industrie, detailhandel en bedrijven actief in voedingsmiddelen, wij hebben een oplossing.

Kunststof vloeren

Vandaar dat we ook verschillende soorten kunststof vloeren aanbieden. Zo hebben we de epoxyvloer, troffelvloer, gietvloer, betoncoating en grindvloer. Elke vloercoating heeft zijn eigen unieke eigenschap en hiervoor komen we graag kijken wat in uw situaties het beste past.

Kunststof plinten en wanden

Tot slot bieden we u ook oplossingen voor egalisatie en renovatie, leggen we kunststof plinten en brengen we wandcoating aan. Tot de mogelijkheden behoren coatings met een gel finish, antislip laag, topcoat of finish van siergrind. Coating kan zowel glanzend als mat.

coatingvloer
coatingvloer