Het jaar van Mesa Coatings

1000 projecten afgerond met succes!

2020 nadert met rasse schreden: bijna een nieuw jaar en zelfs een nieuw decennium. Dit jaar hebben we alweer zo’n 1000 projecten tot een goed einde gebracht en daar zijn we best trots op! Tijd om eens terug te blikken op enkele projecten uit verschillende branches. Maar eerst en vooral willen we onze personeelsleden bedanken. Zonder hen zou het realiseren van al die toffe projecten niet mogelijk zijn. Ook onze klanten verdienen een pluim voor de leuke samenwerking met hen.

Mikey’s Carwash

Een eerste leuk project dat we graag in de kijker zetten is de renovatie die we hebben gedaan van Mikey’s Carwash in Zwijndrecht. Daar mochten we de vloer van bijna 800 vierkante meter afwerken met onze coating. We kozen voor het antislip en vloeistofdichte Mesa Fast systeem, wat perfect past binnen deze branche. Een prachtige vloer om trots op te zijn!

Monk Bouldergym

Totaal iets anders is het project Monk Bouldergym in Eindhoven. Daar hebben wij de vloeren gecoat voor een klimmuur gym. En daarbij is het uiteraard belangrijk dat de valmatten niet verschuiven en dat er niemand uitglijdt over de vloer. Daarom hebben we hier gekozen voor een Mesa Epox vloersysteem. Naast vloeistofdicht en antislip is dit systeem ook snel gelegd. Na 1 dag kon er dus alweer fanatiek worden geklommen.

Team Industrial Services

Dit jaar passeerden ook weer verschillende magazijnen de revue. Voor Team Industrial Services Netherlands hebben wij in het mooie Vlissingen de magazijnvloer gecoat. De vloer van iets meer dan 500 vierkante meter werd binnen 1 dag gecoat in een mooi neutraal grijs met het Mesa Fast systeem. De werknemers konden dus gelijk weer aan de slag.

Bakkerij Schat

De grootste uitdaging was het coaten van de vloer van Bakkerij Schat. De klant wilde hier namelijk dat de apparatuur niet werd weggehaald tijdens het coaten. Een hele klus dus! Maar wij hebben hier de juiste specialisten voor en ook dit project werd perfect uitgevoerd.

Dit waren 4 van de vele mooie projecten die we dit jaar gerealiseerd hebben. U merkt dat de branches erg verscheiden zijn. Dit kan perfect, want onze coatings zijn divers toepasbaar dankzij hun vele voordelen.

Wilt u méér weten over onze coatingvloeren?

Bekijk alles op onze website of contacteer één van onze experts!

Wij kijken er alvast naar uit om ook in 2020 een mooie coating aan te brengen op de vloeren en wanden van vele bedrijven en hen op die manier een meerwaarde te bieden!

Prettige kerstdagen namen Mesa