Parkeerplaats coating

Maak een goede indruk op uw klanten met een verzorgde parkeerplaats

Hoe zorgt u dat klanten zich welkom voelen bij een bezoek aan uw bedrijf? U denkt waarschijnlijk aan een mooi ingerichte ontvangstruimte en goede koffie. Maar de eerste kennismaking met uw bedrijf vindt veel eerder plaats, namelijk op de parkeerplaats van uw bedrijf. Stel dat de klant uw parkeergarage binnenrijdt maar geen geschikte plek kan vinden omdat dubbel geparkeerde auto’s de doorgang blokkeren. Of dat de markeringen zo vaag zijn geworden dat niet duidelijk is wat een vak is. Stel dat de klant doorrijdt maar even verderop gaten aantreft in het wegdek en rondrijdt met angst om zijn auto beschadigen. Dan is de eerste negatieve indruk al gemaakt. Ook al zit de klant straks in die nette ontvangstruimte aan de goede koffie met uw aantrekkelijke aanbod, uw bedrijf staat toch op een achterstand.

Tips voor een fijne parkeerervaring

U wilt uw klanten een positieve indruk geven van uw bedrijf beginnend bij een fijne parkeer beleving, dit is immers de eerste kennismaking met uw bedrijf. Waar moet u op letten bij de inrichting en verzorging van de parkeerruimte? Zorg dat de parkeerplaats schoon blijft. Plaats voldoende vuilnisbakken, leeg die regelmatig en haal rondslingerend afval weg. Plaats markeringen tussen de vakken die goed zichtbaar zijn en blijven. Zo voorkomt u ergernissen vanwege dubbel parkeren en benut u de beschikbare ruimte efficiënt. Ook het wegdek is belangrijk, zorg dat de vloer helemaal vlak is zonder verzakkingen, kieren en sleuven. Verlichting is daarnaast van belang, prettige verlichting in de parkeergarage geeft klanten een veilig gevoel als ze hun auto parkeren op uw parkeerplaats.

Mesa coatings

Wilt u klanten binden met een goed verzorgde parkeergarage? Mesa Coatings biedt mooie gebruiksvriendelijke vloeren die passen bij iedere parkeerplaats. Onze coatings garanderen een prettige parkeer beleving. De vloeren dempen geluid, ze zijn voorzien van antislip om uitglijden bij regen te voorkomen, de zijn waterdicht, gaan lang mee en zijn tegen hoge mechanische belasting bestand. Een licht gekleurde coating vloer weerkaatst het licht van aanwezige lampen, waardoor de hele parkeergarage er lichter uitziet en klanten met een veiliger gevoel parkeren. Een speciale anti-slip coating vergroot dit veilige gevoel. Met een vloer van Mesa coatings laat u zien dat klanten bij u in goede handen zijn, omdat zelfs de parkeergarage goed is verzorgd en zo gebruiksvriendelijk mogelijk is ingericht. Een coating van Mesa coatings in uw parkeergarage is daarom een goede investering voor de toekomst van uw bedrijf.

Parkeerplaats coating
kwalitatieve coating
gezamelijke parkeerplaats renovatie

Wij staan voor u klaar met deskundig advies

Wilt u meer weten over de vloeren van Mesa coatings en bent u benieuwd welke vloer het beste past bij uw parkeersituatie? Via onze website kunt u uw gegevens achterlaten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om uw wensen te bespreken. Wij adviseren u graag over de best passende vloer voor uw parkeerplaats. Wij laten u graag voorbeelden zien van parkeerplaatsen voorzien van onze vloercoatings die we bij tevreden klanten hebben aangebracht.