Coatingvloeren en -wanden voor melkverwerkingsbedrijven

Bij het runnen van een kaasmakerij of ander melkverwerkingsbedrijf komt er van alles op u af. Vloeren en wanden worden bijvoorbeeld snel glad door melk en vettigheid. Dit vergroot het risico op een bedrijfsongeval. Verder speelt hygiëne een belangrijke rol en mogen melkproducten niet in aanraking komen met verkeerde vloeistoffen. Bij uw melkverwerkingsbedrijf is ook dierenwelzijn iets dat uw aandacht heeft. Coating op vloeren en wanden is hygiënisch, verkleint de kans op een ongeval en draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Mesa Coatings heeft zich gespecialiseerd in coatingvloeren en -wanden en helpt u graag op weg.

Waarom u kiest voor een coatingvloer in uw bedrijf

Voor ieder bedrijf heeft Mesa Coatings een passende oplossing inzake wand- en vloersystemen. Kunststof vloeren en wanden van Mesa Coatings dragen niet alleen bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf, maar bieden u ook andere voordelen. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren en heeft een coatingvloer een brede toepasbaarheid.

Mesa Fast vloersysteem

Een Mesa Fast vloersysteem is de meest gekozen coatingvloer en bijna overal toepasbaar. Hij is onderhoudsvriendelijk, slipt niet, is mechanisch goed belastbaar en bestand tegen chemische invloeden. Verder is een Mesa Fast vloersysteem vloeistofdicht en UV-bestendig. Welke coatingvloer het beste bij uw bedrijf past, is afhankelijk van de ondergrond, wat voor bedrijf u runt, de ruimte waarin u werkzaam bent en natuurlijk welke soort vloer uw voorkeur heeft.

troffelvloer
coatingvloer melkverwerkingsbedrijf
acrylaat wandcoatings

Wat is de toegevoegde waarde van een coatingvloer in melkverwerkingsbedrijven?

Een coatingvloer of -wand biedt meerwaarde aan uw melkverwerkingsbedrijf. Wanneer er met melk wordt gewerkt, kan er al snel gladheid ontstaan en een coating gaat dit tegen. Een vloer of wand voorzien van coating, is gemakkelijk schoon te maken en dit is zeker bij melkproducten belangrijk. Zuurheid komt namelijk al snel om de hoek kijken. Bovendien wordt er binnen melkverwerkingsbedrijven veel met zout gewerkt en dit zorgt voor schade aan muren en wanden. Terwijl een betonnen vloer lastig is schoon te maken, is dit bij een coatingvloer niet het geval. U hoeft niet bang te zijn dat er water achterblijft of de vloer intrekt. Hierdoor blijft een vloer schoon en ontstaat er geen ruimte voor vlekken, bacteriën of schimmels. voorkomen.

Maak kennis met de vloer- en wandcoatings van Mesa Coatings

De juiste vloer- of wandcoating helpt dus allerlei problemen voorkomen en is een aanwinst als het aankomt op hygiëne binnen uw melkverwerkingsbedrijf. Maak daarom kennis met de verschillende coatingsystemen van Mesa Coatings en neem contact op met een van onze specialisten. Zo goed als alle opdrachten die Mesa Coatings uitgevoerd heeft zijn te bekijken in onze app. Hier geven wij een indruk met wat voor werkzaamheden we uitvoeren. Bent u nieuwsgierig naar ons werk, naar de kwaliteit die we leveren neem dan een kijkje in onze app.