Mesa Coatings heeft geen tijd voor de Dag van de Slaap

Op de Internationale Dag van de Slaap blijft iedereen het liefst lekker in bed liggen. Het schijnt dat het gezond is om goed uit te rusten en je rust te pakken. Bij Mesa Coatings zouden we daar graag aan meedoen, maar helaas hebben we nooit tijd om te luieren. Terwijl u misschien wel lekker ligt te lanterfanten op de Dag van de Slaap, werken wij hard door om bedrijven te voorzien van een nieuwe vloer. Wij kunnen dit zo snel doen, dat het bedrijfsproces daarvoor niet of nauwelijks stilgelegd hoeft te worden. Dus als u goed uitgerust weer aan het werk gaat, kunt u meteen profiteren van een nieuwe vloer die in de tussentijd gelegd is. Overigens kunnen wij in overleg uw vloer ook ’s avonds of ’s nachts leggen tegen een speciaal tarief. Zo weet u zeker dat het leggen van uw nieuwe vloer uw werkproces niet onderbreekt.

Wat gebeurt er eigenlijk op de Dag van de Slaap?

De Dag van de Slaap is een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor het belang van slapen. De dag wordt zowel in Nederland als in België gevierd. In Nederland draait het vooral om aandacht vragen voor de problemen van slapeloosheid en zaken die met slapen te maken hebben. België heeft de Dag van de Slaap verheven tot een ware feestdag, waarop iedereen heerlijk uit mag slapen.

Goede nachtrust is natuurlijk van groot belang. Door goed te slapen blijft men scherp en gezond. Iedereen die wel eens een nacht slecht slaapt, weet hoeveel invloed dat heeft op het humeur en op de alertheid. In onze gehaaste maatschappij is het extra van belang genoeg rust te nemen. De Dag van de Slaap is voor velen van ons de uitgelezen kans om daar eens bij stil te staan – en nog eens zelf te ervaren hoe fijn het is om een goede nachtrust te hebben.

Wij leggen graag uw bedrijfsvloer terwijl iedereen slaapt

Doet uw bedrijf ook mee aan de Dag van de Slaap? Dat vinden wij prijzenswaardig. Vandaag gaan wij weer hard aan het werk om nieuwe bedrijfsvloeren te leggen. Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe vloer? Maar heeft u er nog niet eerder aan gedacht om contact op te nemen? Dan kunt u dat altijd nu nog doen, want wij leggen ook ‘s avonds en ‘s nachts vloeren, tegen een ander tarief. Op die manier hopen we het initiatief van uw bedrijf verder te ondersteunen. Doordat onze specialisten razendsnel werken, komen uw werknemers weer terug in een bedrijf dat zojuist voorzien is van een nieuwe vloer, in de tijd dat zij lekker lagen te slapen.

In welke branche u ook werkzaam bent, of voor welke ruimte u dan ook een nieuwe vloer wilt leggen: een goede vloer met een geschikte coating is noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering. Een nette en moderne vloer is praktisch in gebruik en is nauwelijks gevoelig voor slijtage. Deze draagt ook bij aan de hygiëne voor u, voor uw klanten of voor uw dieren. Met een nieuwe vloer of coating in uw bedrijf of stal nemen uw medewerkers, koeien, kippen of varkens misschien ook nog een extra schoonheidsslaapje op de Dag van de Slaap!

Bekijk onze app

Zo goed als alle opdrachten die Mesa Coatings uitgevoerd heeft zijn te bekijken in onze app. Hier geven wij een indruk met wat voor werkzaamheden we uitvoeren. Bent u nieuwsgierig naar ons werk, naar de kwaliteit die we leveren en naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze projecten in de app.

Gietvloeren
coatingvloer buiten
magazijnvloer