mesa con
Is uw zwembad klaar voor de zomer van 2017?

Mesa Coating uit Breda helpt U graag met de vloerrenovatie van uw zwembad binnen één dag!

Uit de praktijk ervaart Mesa Coatings dat tegels in zwembaden veel onderhoud vergen en vaak te glad zijn. Daarnaast blijft er een hoeveelheid vuil in de voegen achter en dat maakt het reinigen lastig. Een traditionele epoxyvloer wordt ook wel eens gebruikt, maar deze verkleurt vaak door UV straling. Bovendien is een epoxyvloer niet volledig chemisch bestendig. Welke vloer is dan wel geschikt ?

De voordelen van een MesaCon zwembadvloer

Het antwoord hierop is de MesaCon 8000. Sinds 2016 hebben we een speciale reeks binnen de collectie ontwikkelt om vloerproblemen in zwembaden te verhelpen. Na diverse onderzoeken, analyses en testen bleek de MesaCon 8000 de perfecte oplossing te zijn.Speciale hechtprimers, flexibele tussenlagen, granulaat en een perfecte sealer zorgen ervoor dat dit vloersysteem uitermate geschikt is voor een zwembad of natte ruimte. Een van de belangrijkste zaken is een zeer hoge chemische bestendigheid. Zo is de zwembadvloer volledig bestendig tegen chloor, maar ook tegen UV straling. Hierdoor blijft de vloer zijn huidige kleur en afwerking houden.

Makkelijk te reinigen en breed toepasbaar

Een ander belangrijk onderdeel is dat het vloersysteem naadloos wordt aangesloten. Hierdoor blijft er minder vuil achter en kunt u de vloer makkelijk reinigen. Dit kan tevens met een universeel reinigingsmiddel. Verder kent het vloersysteem een permanente antislip waardoor de kans op uitglijden of struikelen sterk vermindert. Op deze manier wordt de veiligheid geoptimaliseerd en is uw zwembad toegankelijk voor jong en oud. Zoals U leest is het vloersysteem extreem veelzijdig, dit geldt natuurlijk ook voor het ontwerp en de kleur. Mesa Coatings heeft bijna alle kleuren ter beschikking, van basistinten tot de meest uiteenlopende kleuren. Tevens is het systeem is niet alleen geschikt voor zwembaden. De vloer leent zich perfect uit voor kleedkamers, toiletten, keuken of openbare ruimtes op bijvoorbeeld campings.

Om uw dagelijkse activiteiten niet te verstoren, zorgen wij ervoor dat het zwembad of de natte ruimte binnen één dag voorzien is van een compleet nieuw vloersysteem, dankzij onze Nederlandse professionele applicateurs. Twee uur na de uitharding, is de vloer klaar voor gebruik en kan het zwembad opnieuw gevuld worden met water.

Ook een vloer van Mesa Coatings? Neem contact op

Heeft U zin in de zomer, zwembad en bent U net zo enthousiast als het team van Mesa Coatings ? Bel dan eens naar ons hoofdkantoor in Breda (+31 (0)76 – 760 2820) Onze vertegenwoordigers staan voor uw klaar met een eerlijk en passend advies!