Truckwash van de hoogste kwaliteit

U heeft uw trucks het liefst zoveel mogelijk op de weg, omdat ze daar hun geld verdienen. Het betekent ook dat ze vies worden, omdat ze door weer en wind naar hun bestemming rijden. De truckwash is de ideale keuze om de trucks regelmatig te wassen, zodat ze een stralend visitekaartje zijn naar leveranciers, klanten en andere relaties. Zo’n wasstraat voor vrachtwagens is van grote toegevoegde waarde voor uw organisatie en vraagt daardoor om uitstekende materialen, middelen en voorzieningen.

Waarom is een goede vloer in een truckwash van groot belang?

Een goede truckwash vraagt vooral om een goede vloer. Vrachtwagens betekenen een zware mechanische belasting, waar de vloer tegen bestand moet zijn. Dag in dag uit rijden er zware vrachtwagens in en uit: alleen de meest stevige vloer kan dat type belasting weerstaan. Ook de water- en schoonmaakmiddelen die constant over de vloer spoelen kunnen voor veel slijtage zorgen. Speciale vloeren met toegepaste coatings zijn nodig om te voorkomen dat de vloer daardoor aangetast wordt.
De wasstraat voor vrachtwagens moet op hoog niveau presteren, zodat u daar efficiënt gebruik van kunt maken.

Een goede vloer is dan essentieel

Die vloer voorkomt eventuele scheuren of andere beschadigingen, gaat op de juiste manier om met het water en is goed geschikt voor intensief gebruik om alle vrachtwagens regelmatig te reinigen en weer stralend de weg op de laten sturen. De vloer is een van de belangrijkste onderdelen van de truckwash, omdat die aan allerlei eisen moet voldoen. Met name de mechanische belasting is belangrijk, maar ook de manier waarop het water wordt opgevangen en afgevoerd. Al die elementen komen samen in een troffelvloer. U gebruikt op die manier een coating die speciaal voor de truckwash ontwikkeld is.

truckwash
troffelvloer wasstraat
vrachtwagen wasstraat

Mesa Coatings: specialist in troffelvloeren

Mesa Coatings is uw specialist in troffelvloeren, speciaal geschikt voor wasstraten voor vrachtwagens. Wij hebben veel ervaring met bijvoorbeeld onze MesaFast-troffelvloer. Dit product biedt een aantal belangrijke voordelen:

 • Vloeistofdicht

  De troffelvloer is volledig vloeistofdicht. U voldoet aan belangrijke eisen en richtlijnen, omdat water en andere vloeistoffen niet de kans krijgen om in de bodem te trekken. In plaats daarvan wordt het netjes opgevangen, zodat u het op de juiste manier af kunt laten voeren.

 • Slijtvast

  Onze vloercoatings zijn enorm slijtvast. Dankzij de hoogwaardige materialen kunt u daar ook bij intensief gebruik zonder problemen jaren gebruik van maken. Het is de beste keuze voor professioneel gebruik, waardoor we zijn uitgegroeid tot marktleider in de Benelux.

 • Duurzaam

  Onze troffelvloeren zijn uitermate duurzaam. Het is een milieuvriendelijke keuze met een zeer lange levensduur, zodat u investeert in mooie materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 • Mechanisch belastbaar

  De vloercoating is zwaar mechanisch te belasten. De gebruikte materialen zijn speciaal geschikt om grote vrachtwagens te kunnen dragen, waardoor u die zonder problemen kunt binnenrijden om ze te wassen.

  Geïnteresseerd in een troffelvloer?

  Neem dan contact op met ons!

  troffelvloer