Vacature accountmanager Agro

Wist je dat coating naast bescherming van de beton ook bijdraagt aan een hogere hygiëne in de agrarische bedrijfsvoering? En dat Mesa Coatings hier één van de grotere spelers in is? Nee? Geen probleem, veel bedrijven ook niet! En daar liggen onze kansen… Als belangrijke speler binnen diverse agro- en industriële sectoren verduurzamen we de wereld en daar zijn we trots op.

Voor uitbreiding binnen ons team zijn we op zoek naar een accountmanager voor de sector Agro.

Ons team

Bij Mesa werken we met een -al zeggen we het zelf- kei gezellig team van zo’n 15 medewerkers. Dit kan grofweg worden verdeeld in sales en uitvoering. Bij uitvoering moet je bijvoorbeeld denken aan planning, werkvoorbereiding, magazijn en klantenservice. Een deel van onze mensen werkt voornamelijk op de baan, maar de meesten zijn te vinden in ons kantoor in Bladel. Daarnaast werken we samen met zo’n 40 zzp’ers die voor ons de daadwerkelijke coating verzorgen. Hartstikke divers dus!

Wat je gaat doen?

Je richt je op de verkoopontwikkeling bij voornamelijk nieuwe klanten. Vanuit ons eigen sterke netwerk zijn er veel “leads” die je oppakt en tracht om te zetten naar “opdrachten”. Verder ontwikkel je je eigen netwerk en breidt dit verder uit. Je werkgebied is Nederland, België en Duitsland. Incidenteel duik je wat dieper Duitsland in, in dat geval is er sprake van één of meerdere overnachtingen.

Wat vragen wij?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve skills.
  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Fulltime beschikbaarheid.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Het zou fijn zijn als je de Duitse taal ook beheerst.

Waarom jij bij ons wilt werken…

We bieden je een gevarieerde baan in een kerngezond en groeiend bedrijf. Een platte organisatiestructuur en een informele sfeer. Initiatief wordt gewaardeerd en beloond.

Ben jij..?

Mesa Coatings levert duurzame coatingsystemen (vloercoating en wandcoating) met als kernlanden Benelux, Duitsland en Spanje. Door de verschillende mogelijkheden kunnen we specifieke oplossingen bieden voor diverse sectoren.

Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan je CV en motivatie naar
j.hermans@mesa-coatings.eu!