wasboxen

In veel truck-en autowasstraten ontstaan vloerproblemen en niemand weet waar ze vandaag komen. Vloerproblemen worden veelal veroorzaakt door chemicaliën in reinigingsmiddelen in combinatie met een slechte ondergrond. De stoffen / chemische reacties van chemicaliën kunnen de vloer sterk aantasten en bacteriën zullen zich nestelen in bijvoorbeeld tegelvoegen of open beton.

De voordelen van een MesaCon Wasstraatvloer

Mesa Coatings herkende de bovenstaande problemen steeds vaker en ontwikkelde een speciaal vloersysteem; de MesaCon 6000. Het systeem bestaat uit hechtprimers, tussenlagen, granulaat en een sealer waardoor de ondergrond wordt afgedekt. Hierdoor kunnen bacteriën, vloeistoffen, zuren en vuil zich niet langer nestelen in de vloer. De vloer is dus chemisch bestendig maar kan ook hoge mechanische druk aan en UV stralen weren. Op deze manier kan de vloer haar kleur behouden en wordt de duurzaamheid geoptimaliseerd.

wasboxenvloer
wasstraat
wasstraat troffelvloer

De voordelen van een MesaCon zwembadvloer

Een groot voordeel is dat het vloersysteem binnen een dag gelegd kan worden. Slechts twee uur na de applicatie is de vloer volledig uitgehard. Dit betekent dat U de vloer / wasstraat op dezelfde dag nog in gebruik kunt nemen. De applicatie heeft dus nauwelijks effect op uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Daarnaast is de vloer niet afhankelijk van de temperatuur en kan deze ook in de wintermaanden worden geplaatst. De kwaliteit van het systeem is gewaarborgd door een Kiwa-en AggB certificaat.

De plaatsing van de vloer wordt verzorgd door een team van Nederlandse professionals. Alle werknemers hebben ruime ervaring met het plaatsen van coatings in wasstraat-toepassingen.

Mesa Coatings levert vloeren in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, maar ook in landen als Spanje, Engeland en Denemarken. Op het gebied van coating is er ontzettend veel mogelijk, maar vergeet men vaak het toepassingsgebied en de duurzaamheid in combinatie met het gebruiksdoel van de desbetreffende ruimte. Een correct advies, is dus zeer belangrijk, hoewel men vaak zal kiezen voor een goedkoop ( en achteraf niet geschikt) systeem.

De specialisten van Mesa Coatings voorzien u graag van een helder en eerlijk advies.
Voor meer informatie, bel gerust naar 085 401 8271.