fbpx

Professionele wasstraat vloercoating in België nodig?

Mesa Coatings is de specialist in waterbestendige vloeren

Home » Wasstraatvloer Belgie

Vloer voor uw wasstraat in België: 100% vloeistofdicht

De ideale vloer voor uw wasstraat in België: 100% vloeistofdicht en volledig volgens de strenge normen die er gelden. Met antislip-toplaag en volledig slijt- en krasbestendig, zodat u daar ook met zware belasting en bij intensief gebruik optimaal gebruik van kunt maken.

De vloeistofdichte vloer voor de autowasstraat in België is volledig bestand tegen chemicaliën. Voorkom dat die door de vloer heen lekken en voldoe netjes aan de strenge richtlijnen die hiervoor gelden. Om de bodem te beschermen tegen oliën, chemicaliën en vloeistoffen die vrijkomen tijdens het wassen van de auto’s.

Tip: de vloer voor uw carwash in België kunnen we gewoon in één dag leggen en is meteen volledig belastbaar. Minimale onderbreking van uw productiviteit, om er direct weer gebruik van te kunnen maken.

Vloercoating of gietvloer in de wasstraat

We maken voor de vloer in de wasstraat in België gebruik van een vloercoating of een gietvloer. We kunnen de coating aanbrengen op de bestaande vloer, waarmee we die 100% vloeistofdicht kunnen maken.

De ideale keuze voor een wasplaats bij de garage waar u de voertuigen wast of voor een carwash bij een tankstation. En goed geschikt voor doe-het-zelf-wasboxen, waarmee u voorkomt dat klanten het niet zo nauw nemen met de regelgeving die er geldt.

De vloer voor de carwash in België voorzien we standaard van een anti-slip afwerking, waardoor u bovendien eenvoudig werkt aan de veiligheid tijdens gebruik. Goed geschikt voor het wassen van personenauto’s en bovendien bestand tegen de zware belasting door vrachtwagens. Op die manier is de vloeistofdichte vloer ook goed geschikt voor uw transportbedrijf in de truckwash.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Voor de autowasstraat of carwash in België

De vloeren zijn geschikt voor uw autowasstraat of carwash. De vloeren en coatings zijn 100% naadloos, chemisch bestendig en voorzien van een anti-slip afwerking. Bovendien zijn de vloeren natuurlijk volledig waterdicht en zijn ze slijt- en krasbestendig. En wilt u de vloer in een specifieke kleur laten aanbrengen? Wij kunnen gebruik maken van tal van RAL-kleuren, bijvoorbeeld om rekening te houden met uw huisstijl. Of om met de vloer signalering aan te brengen, zodat gebruikers meteen weten hoe ze er gebruik van kunnen maken.

We zijn de specialist op het gebied van vloeren voor de wasstraat in België. Dankzij onze uitgebreide ervaring met autowasstraten en carwashes, waardoor we uitstekend weten waar de vloer aan moet voldoen. Qua normen en regelgeving, net als op basis van het dagelijks gebruik voor personenauto’s of voor vrachtwagens.

Wij zorgen voor een veilige en vloeistofdichte vloer. Geschikt voor intensief gebruik en goed bestand tegen zware belasting.

Meer weten over een vloeistofdichte vloer voor uw wasstraat in België? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over onze professionele mogelijkheden.

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling
Antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

Deze wasstraten hebben al een geschikte wasstraatvloer


Carwash Eerbeek
Carwash Blijdrop
Kwikstraat XXL carwash
Berkman carwash