Vlak voor het einde van het jaar maken veel mensen goede voornemens voor zichzelf. Neem onder andere stoppen met roken, een opleiding volgen of bijvoorbeeld meer tijd aan het gezin besteden. Maar uiteraard kunnen er ook goede voornemens voor een bedrijf gemaakt worden, om het bedrijf te laten groeien. Als bedrijf wil je altijd het beste, en is er altijd nog verbetering. Daarom is het handig om een overzicht met goede voornemens voor het nieuwe jaar te maken, en er ook tijd voor vrij te maken. Lees in deze blog voorbeelden van voornemens die binnen het bedrijf voor 2019 genomen kunnen worden, en waarom het belangrijk is om hier van tevoren goed over na te denken.

Goede voornemens maken

Het eind van het jaar is al bijna in zicht. Hopelijk heeft u als persoon, maar ook als bedrijf goede voornemens gemaakt om 2019 nóg beter dan 2018 te maken. Er is namelijk altijd wel ruimte voor verbetering binnen een bedrijf. Waar u zoal als bedrijf aan kunt denken wat betreft het maken van een lijstje met goede voornemens is: het gebruiken van een nieuwe tool om de communicatie en overige werkzaamheden binnen het bedrijf beter te laten verlopen. Een ander voorbeeld is om je website in een nieuw jasje te steken, of het kantoor te laten renoveren. Denk hierbij aan meubels, nieuwe vloeren en wanden, extra gereedschap aanschaffen of eventueel het plaatsen van airco’s op kantoren. Er zijn tal van mogelijkheden om op uw lijstje te zetten, die per sector anders is. Het makkelijkste om deze voornemens te verzinnen is door op te schrijven wat er niet goed ging in het bedrijf, of wat personeel graag anders zou willen zien. Hierdoor zul je merken dat je verbeterpunten kunt opschrijven waar je normaal als ondernemer zelf niet aan zult denken.

Voornemens waarmaken

Het komt heel vaak voor dat er voornemens binnen een bedrijf gemaakt worden, maar dat deze in verband met tijd, drukte en geld niet waargemaakt worden. Het is daarom belangrijk om voornemens te maken die het bedrijf zichzelf kan veroorloven, maar ook al vóór het begin van het nieuwe jaar, of in januari een afspraak in te plannen. Deze afspraak kan zijn voor het uitzoeken van nieuw meubilair, een afspraak met een bedrijf die websites bouwt, nieuw personeel, en heel veel meer. Naarmate het verder in het jaar is, is een bedrijf sneller geneigd om de voornemens uit te stellen naar het jaar erop. De voornemens die gemaakt zijn, zijn hoogstwaarschijnlijk allemaal vernieuwingen die het bedrijf juist vooruit helpen. Wilt u in 2019 doorgroeien? Plan dan de afspraken, renovatie of andere vernieuwingen tijdig in om uitstel te voorkomen.

patatos
haccp vloer
patato house

Mesa Coatings

Mesa Coatings kan u ook helpen om de goede voornemens waar te maken. Wij leggen namelijk gietvloeren, wanden en plinten. voor bedrijven. Ook voor uw branche hebben wij de juiste oplossing. Zo hebben wij eerder projecten gelegd binnen onder andere de agrarische sector, automotive, carwash, kantoren, zorginstellingen, horecagelegenheden en recreatie accommodaties. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van branches waar Mesa Coatings projecten heeft uitgevoerd. Wilt u meer projecten zien en een beeld krijgen bij hoe wij onze werkzaamheden uitvoeren? Bekijk dan hier onze app. Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies, dat kan natuurlijk altijd! Neem zelf contact met ons op of vul een contact- of offerteformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.