Winkelvloer van hoge kwaliteit nodig?

Een coatingvloer is de ideale basis voor elke winkel

Home » Winkelvloer

Winkelvloer een duurzame keus voor uw winkel

Gebruik een coatingvloer in uw winkel. Wij zorgen er daarmee voor dat u de vloer professioneel kunt laten afwerken. Goed van kwaliteit, gemakkelijk schoon te houden en uitermate duurzaam. En bovendien, een stijlvolle keuze voor het interieur van uw winkel. De winkelvloer zorgt er meteen bij binnenkomst voor dat u een goede indruk kunt maken op uw klanten.

Wat kost een winkelvloer coating

Uiteraard zorgen we voor een scherpe coatingvloer prijs per m2, zodat die goed binnen budget past. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over een epoxy- of troffelvloer in de winkel, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. We zorgen er daarmee voor dat u gebruik kunt maken van de beste materialen, zonder dat dit een te hoge gietvloer prijs per m2 hoeft op te leveren.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Epoxy- of troffelvloer in de winkel

We maken voor uw winkelvloer gebruik van epoxy of zorgen voor een troffelvloer. In de beide gevallen kunnen we die naadloos aanbrengen en tot in detail netjes voor u afwerken. Dat betekent een hoogwaardige vloer die aan alle belangrijke eisen voldoet, zodat u daar op een duurzame manier gebruik van kunt maken. Dit draagt bij aan de uitstekende kwaliteit van de vloer bij u in de winkel. Met een professionele uitstraling naar uw klanten en uitermate duurzaam, zodat u de winkelvloer langdurig kunt gebruiken.

Winkelvloer: meer informatie

Benieuwd hoe de winkelvloer de uitstraling van uw winkel kan verbeteren en hoe we zorgen voor het aanbrengen daarvan? Onze specialisten kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over de coatings die u voor de vloer in de winkel kunt gebruiken. We zijn internationaal marktleider op dit gebied, waardoor we u vanuit onze diepgaande expertise en uitgebreide ervaring kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn en welke voordelen u dat oplevert.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw winkelvloer? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Voordelen van onze vloeren

groen vinkje Gemakkelijk schoonhouden

groen vinkje HACCP-gecertificeerd

groen vinkje 100% hygiënisch

groen vinkje Vloeistofdicht

groen vinkje Slijtvast en duurzaam

Alle voordelen op een rij

Snel gelegd

Binnen 1 dag belastbaar

Vloeistof dicht

Bestand tegen vloeistoffen

Antistatisch

Heeft een antistatische werking

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Hitte bestendig

Bestand tegen hoge temperaturen

Hygiënisch

Makkelijk schoonmaken en ontsmetten

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Gietvloer: scherpe prijs per m2

Benieuwd naar onze scherpe prijs per m2 voor de gietvloer of coatingvloer? Die hangt uiteraard af van het oppervlak van de vloer de mate waarin er sprake is van hoeken of andere bijzondere vormen. We stellen graag een offerte op maat voor u op, zodat u aan de hand daarvan precies weet waar u aan toe bent.

U profiteert dan optimaal van alle voordelen van de coatingvloer. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een naadloze en stijlvolle afwerking, net als een slijtvaste toplaag. Bovendien is de vloer voor in de winkel uitermate praktisch en natuurlijk stofvrij. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en veilig in het gebruik, terwijl u daarvoor een scherpe prijs per m2 betaalt. Dat geldt voor onze coatingvloeren en gietvloeren, waarover we u uitstekend kunnen adviseren met betrekking tot de winkelvloer.

professionele keuken