Winkelvloer

Een winkelvloer geeft een moderne uitstraling

Een moderne en duurzame winkelvloer

Gebruik een coatingvloer in uw winkel. Wij zorgen er daarmee voor dat u de vloer professioneel kunt laten afwerken. Goed van kwaliteit, gemakkelijk schoon te houden en uitermate duurzaam. En bovendien, een stijlvolle keuze voor het interieur van uw winkel. De winkelvloer zorgt er meteen bij binnenkomst voor dat u een goede indruk kunt maken op uw klanten.

Verschillende soorten winkelvloeren

We maken voor uw winkelvloer gebruik van epoxy of zorgen voor een troffelvloer. In de beide gevallen kunnen we die naadloos aanbrengen en tot in detail netjes voor u afwerken. Dat betekent een hoogwaardige vloer die aan alle belangrijke eisen voldoet, zodat u daar op een duurzame manier gebruik van kunt maken. Dit draagt bij aan de uitstekende kwaliteit van de vloer bij u in de winkel. Met een professionele uitstraling naar uw klanten en uitermate duurzaam, zodat u de winkelvloer langdurig kunt gebruiken.

Prijs van een winkelvloer

Benieuwd naar onze scherpe prijs per m2 voor de gietvloer of coatingvloer voor uw winkel? Die hangt uiteraard af van het oppervlak van de vloer de mate waarin er sprake is van hoeken of andere bijzondere vormen. We stellen graag een offerte op maat voor u op, zodat u aan de hand daarvan precies weet waar u aan toe bent.

U profiteert dan optimaal van alle voordelen van de coatingvloer. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een naadloze en stijlvolle afwerking, net als een slijtvaste toplaag. Bovendien is de vloer voor in de winkel uitermate praktisch en natuurlijk stofvrij. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en veilig in het gebruik, terwijl u daarvoor een scherpe prijs per m2 betaalt. Dat geldt voor onze coatingvloeren en gietvloeren, waarover we u uitstekend kunnen adviseren met betrekking tot de winkelvloer.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Geef uw winkel een moderne uitstraling

Benieuwd hoe de winkelvloer de uitstraling van uw winkel kan verbeteren en hoe we zorgen voor het aanbrengen daarvan? Onze specialisten kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over de coatings die u voor de vloer in de winkel kunt gebruiken. We zijn internationaal marktleider op dit gebied, waardoor we u vanuit onze diepgaande expertise en uitgebreide ervaring kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn en welke voordelen u dat oplevert.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw winkelvloer? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Welke winkelvloer is het meest geschikt?

Onze vloeren zijn geschikt voor de meeste ondergronden. Onze experts kijken samen met u naar uw wensen en eisen. Zo kunt u kiezen tussen vloeren op epoxybasis of een troffelvloer. Afhankelijk van het type vloer kunnen onze applicateurs de vloer binnen 1-2 dagen aanbrengen, zodat uw omzetderving tot het minimum wordt beperkt of uw nieuwbouwpand zo snel mogelijk open kan.

Heavy duty Winkelvloer

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Vloeistofdicht Winkelvloer

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen

Hygiënisch Winkelvloer

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

UV Bestendig Winkelvloer

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig Winkelvloer

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

Hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Interessieren sich für ein Beschichtungsböden?

Wünschen Sie weitere Informationen oder eine persönliche Beratung für Ihren neuen Unternehmensboden? Dann kontaktieren Sie uns noch heute.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Neugierig auf die Möglichkeiten für Ihr Unternehmen? Nach Ausfüllen des unverbindlichen Angebotes melde ich mich bei Ihnen.

 • Vollkommen unverbindlich
  Erhalten Sie eine gezielte Preisangabe
 • Fachmännische Beratung
  Besuch vor Ort vom echten Handwerker
 • Jahrelange Erfahrung
  Experte in jeder Branche
 • Lieferung in BeNeLux und Deutschland
  Vertreter in jeder Region
 • Marktführer auf dem Gebiet der Beschichtungssysteme
  Mit unserem Fokus auf Unternehmen