Winkelvloer

Geeft uw winkel een moderne uitstraling

Home » Winkelvloer

Een moderne en duurzame winkelvloer

Gebruik een coatingvloer in uw winkel. Wij zorgen er daarmee voor dat u de vloer professioneel kunt laten afwerken. Goed van kwaliteit, gemakkelijk schoon te houden en uitermate duurzaam. En bovendien, een stijlvolle keuze voor het interieur van uw winkel. De winkelvloer zorgt er meteen bij binnenkomst voor dat u een goede indruk kunt maken op uw klanten.

Verschillende soorten vloeren

We maken voor uw winkelvloer gebruik van epoxy of zorgen voor een troffelvloer. In de beide gevallen kunnen we die naadloos aanbrengen en tot in detail netjes voor u afwerken. Dat betekent een hoogwaardige vloer die aan alle belangrijke eisen voldoet, zodat u daar op een duurzame manier gebruik van kunt maken. Dit draagt bij aan de uitstekende kwaliteit van de vloer bij u in de winkel. Met een professionele uitstraling naar uw klanten en uitermate duurzaam, zodat u de winkelvloer langdurig kunt gebruiken.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Geef uw winkel een moderne uitstraling

Benieuwd hoe de winkelvloer de uitstraling van uw winkel kan verbeteren en hoe we zorgen voor het aanbrengen daarvan? Onze specialisten kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over de coatings die u voor de vloer in de winkel kunt gebruiken. We zijn internationaal marktleider op dit gebied, waardoor we u vanuit onze diepgaande expertise en uitgebreide ervaring kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn en welke voordelen u dat oplevert.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw winkelvloer? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

Prijs van een winkelvloer

Benieuwd naar onze scherpe prijs per m2 voor de gietvloer of coatingvloer voor uw winkel? Die hangt uiteraard af van het oppervlak van de vloer de mate waarin er sprake is van hoeken of andere bijzondere vormen. We stellen graag een offerte op maat voor u op, zodat u aan de hand daarvan precies weet waar u aan toe bent.

U profiteert dan optimaal van alle voordelen van de coatingvloer. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een naadloze en stijlvolle afwerking, net als een slijtvaste toplaag. Bovendien is de vloer voor in de winkel uitermate praktisch en natuurlijk stofvrij. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en veilig in het gebruik, terwijl u daarvoor een scherpe prijs per m2 betaalt. Dat geldt voor onze coatingvloeren en gietvloeren, waarover we u uitstekend kunnen adviseren met betrekking tot de winkelvloer.

professionele keuken