Industrievloeren voor zware belasting

 Mechanisch belastbaar, slijtvast en duurzaam

Kunststof industrievloeren

Mesa Coatings levert industrievloeren die worden afgewerkt met een kunststof vloersysteem (vloercoating). De industrievloeren moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen en zwaar te belasten zijn. Hierbij maakt het niet uit of het om mechanische of chemische belasting van de vloer gaat.

Industriële vloercoating

Bij een vloercoating brengen we een nieuwe toplaag over de vloer. Deze toplaag beschermd uw vloer en is gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn onze vloeren naadloos, dit zorgt voor een mooi geheel en een rijke uitstraling. De vloeren zijn sterk en slijtvast (ook bij chemische belasting) en voor elke toepassing is er een geschikt systeem.

Industriële wandcoating

Een industriële wandcoating zorgt voor een bescherming van uw wandoppervlak. Daarnaast is de wand eenvoudig te reinigen en stofvrij te houden, slijtvast en duurzaam, prijstechnisch zeer voordelig en zeer goed bestand tegen chemicaliën.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden
industrievloeren industrievloeren
fabrieksvloer industrie industrievloeren
Aanbrengen industrievloer

Modern, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Met een vloercoating en wandcoating maken we voor u een moderne, duurzame en onderhoudsvriendelijke omgeving. Mesa Coatings werkt met verschillende materialen. Hierdoor is er voor elke toepassing een geschikt systeem. De stijl van de coating is volledig afhankelijk van uw wensen en behoeften. De vloercoating en wandcoating van Mesa Coatings is niet alleen scherp geprijsd, maar ook van topkwaliteit. We maken elke wand en elke vloer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vocht en chemicaliën.

Industrievloer of wand in elke kleur

We leveren onze vloercoatings en wandcoatings in een groot scala aan kleuren of kleurcombinaties. Uiteraard heeft u niet alleen de keuze uit kleuren. U kunt ook kiezen voor een transparante coating, zodat u de oorspronkelijke kleur van de ondergrond blijft behouden.

Enkele voordelen

Heavy duty industrievloeren

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig industrievloeren

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

De kenmerken van onze industrievloeren

Elke bedrijfsvloer of wand heeft een eigen gebruiksdoel. Mesa Coatings heeft verschillende vloercoatings en wandcoatings ontwikkeld om aan deze specifieke eisen te voldoen.
Onze industrievloeren hebben o.a. de volgende eigenschappen

Antislip/ gladde afwerking
• Duurzaam
• Antistatisch
• Industrieel
Vloeistofdicht

Coatingmateriaal

Bij Mesa Coatings heeft u de keuze uit diverse soorten coatingmateriaal. Het te kiezen materiaal is afhankelijk van verschillende factoren.

Advies voor industrievloeren

Het kiezen van de juiste industrievloer vraagt gepaste expertise. Mesa Coatings staat u graag te woord met gedegen advies. Met onze kennis voorzien wij onze klanten van goed en betrouwbaar advies.

Wij adviseren bedrijven in de agrarische,- automotive,- industriële/,- sector. Ook voorzien wij Retail organisaties, kantoren en ondernemingen werkzaam in de voedingsmiddelen industrie van advies.

Wilt u ook een epoxyvloer

voor uw bedrijf?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan