Mesa Coatings op de Horecava

Wie, wat en waar?

Horecava is dé vakbeurs voor professionals actief in de foodservice. Om inspiratie op te doen om de gast van morgen nog beter te bedienen en om als eerste aan de slag te gaan met de nieuwste trends. Tijdens de Horecava 2020 staat de RAI Amsterdam vier dagen lang in het teken van enthousiaste foodservice partijen, innovatieve start-ups en natuurlijk interessante sprekers met een uniek verhaal. Neem er deel aan de workshops, kennissessies of doe inspiratie op met de unieke vloercoatings van Mesa Coatings. Natuurlijk zijn we aanwezig op de vakbeurs, waar we zoveel mogelijk mensen graag laten zien hoe onze coatings perfect geschikt zijn in de horeca en rest van de foodbranche.

Programma Horecava

Benieuwd naar het programma van de Horecava? Het begint op maandagochtend traditioneel met de ontbijtsessies, waarna er de officiële opening is voor alle genodigden. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de verschillende kennispleinen (Facility & Hospitality of Delivery & Mobility), kunt u deelnemen aan de kennissessie voedselveiligheid of deelnemen aan een van de masterclasses. Met tastings en om de heerlijkste Duitse wijnen te leren kennen, net als rondom andere interessante thema’s.

Ontdek online het volledige programma, net als deelnemers zoals Lightspeed en fritz-kola. Ontdek daarnaast de bakkerijen, de specialisten in dranken en bijvoorbeeld die op het gebied van dienstverlening. Op de Horecava zijn bedrijven uit de fastservice aanwezig, net als de grootkeuken, de specialisten in inrichting en inventaris en natuurlijk die op het gebied van koffie, thee en cacao. Ontdek er de complete wereld van food, waar ook wij natuurlijk onze rol hebben.

Tip: ons en de andere stands bezoeken tijdens de Horecava? U kunt zich online registreren. We spreken u graag bij onze stand en inspireren u graag met de andere interessante stands en sprekers. Neem deel aan de sessies en ontdek welke nieuwe trends er spelen in de wereld van food.

Mesa Coatings op de Horecava

Uiteraard zijn we ook als Mesa Coatings aanwezig op de Horecava. Het is voor ons een uitgelezen kans om onze vloercoatings speciaal voor de horeca en foodbranche te tonen. Netjes volgens de richtlijnen die voor u belangrijk zijn. En toegepast op tal van locaties, waar uw collega’s er met veel plezier gebruik van maken. Tijdens de Horecava hebben we speciale aandacht voor ons Mesa Fast-systeem. We zorgen er met de juiste voorbereiding, een goede primer, tussenlaag en granulaat voor dat we u daarmee op een hoogwaardige manier van dienst kunnen zijn. Voor de hoogst mogelijke kwaliteit, door de marktleider in de Benelux. En bovendien razendsnel, waardoor u daar zo min mogelijk hinder van zal ondervinden.

Met de laatste afwerklaag zorgen we ervoor dat we de Mesa Fast-vloercoating 100% waterdicht maken, zodat u daar op een hoogwaardige manier kunt gebruiken. Ideaal in de horeca en rest van de foodbranche, waarmee u in één keer aan alle belangrijke richtlijnen en voorwaarden voldoet.

Wilt u meer weten over ons Mesa Fast-systeem of onze andere oplossingen voor bakkerijen, groothandels, horeca en andere bedrijven actief in de voedingsbranche? Neem contact met ons op of kom langs bij onze stand tijdens de Horecava 2020. We zien u daar graag!