Waterdichte vloer

Mesa Coatings is de specialist in waterdichte vloeren

Waterdichte vloeren voor allerlei toepassingen

Is voor uw bedrijf een vloer nodig die waterbestendig is? Of zijn waterdichte vloeren binnen uw branche een verplichting om bodemverontreiniging te voorkomen? Mesa Coatings is al jaren gespecialiseerd in het leggen van waterdichte vloeren. Wij zijn dan ook uw betrouwbare partner voor al uw vloeistofbestendige vloeren. Onze vloeren beschermen de bodem tegen vocht, vuil, chemicaliën en zuren en kunnen toegepast worden in vele branches.

Met een vloer die waterbestendig of vloeistofbestendig is, hoeft u zich geen zorgen te maken over een verontreinigde bodem en werkt u altijd schoon, veilig en volgens de wettelijke vereisten. Wilt u meer weten over waterdichte vloeren of hoeveel een waterdichte vloer u gaat kosten? Laat u door ons dan een vrijblijvende offerte opstellen of laat u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden.

Wilt u uw bestaande vloer waterdicht maken?

Heeft u een goede en gladde vloer die u waterdicht wilt maken? Ook hier kunt u ons voor inschakelen. Afhankelijk van waar uw vloer voor wordt gebruikt, de soort vloer en uw wensen, kunnen wij diverse technieken en coatingsystemen toepassen, om uw bestaande vloer waterdicht te krijgen. Neemt u voor het waterdicht maken van uw bestaande vloer contact met ons op en wij vertellen u wat de mogelijkheden voor uw vloer zijn. Als u dat wenst kunnen wij u voorbeelden van onze gerealiseerde projecten tonen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

De juiste vloeistofdichte vloer voor uw branche

Waterdichte vloeren worden in diverse branches toegepast. In de meeste gevallen zal de vloer aan enkele specifieke richtlijnen voor een bepaalde branche moeten voldoen. Wij zijn actief in onder meer de volgende branches:

Gietvloer voor industrie

Industrie

Gietvloer laten plaatsen in een magazijn met zware voertuigen of andere industriële omgeving? Goed geschikt, dankzij de hoge mechanische belastbaarheid.
Gietvloer voor de horeca sector

Horeca

Werk hygiënisch, hoogwaardig en volkomen veilig, bijvoorbeeld dankzij de antislip-afwerking. Speciaal voor omgevingen waarin hard gewerkt wordt en veel beweging plaatsvindt
Gietvloer voor de foodsector

Food sector

Voldoen aan de strenge HACCP-eisen met een vloer die u makkelijk kunt reinigen? 100% hygiënisch en met beperkte dagelijkse inzet makkelijk schoon te houden.
Gietvloeren voor kantoorruimte

Kantoor

De makkelijk te reinigen en duurzame keuze voor kantoren en vergelijkbare omgevingen. Verkleurt niet, dankzij de hoge UV-bestandigheid van de epoxy gietvloer.
Gietvloeren voor automotive sector

Automotive

Volledig vloeistofdicht, als ideale keuze in de werkplaats of de carwash. Gietvloeren speciale voor de automotive-branche, volgens alle belangrijke richtlijnen die er gelden.
Gietvloer voor de overige sector

Overige sectoren

Te gebruiken in allerlei andere sectoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

In welke branche u ook actief bent en waar uw vloer ook voor toegepast wordt, wij zorgen dat u een functionele en goed werkbare vloer krijgt, dat aan alle regelgeving in uw branche voldoet. En vanzelfsprekend houden wij ook rekening met de wensen die in uw organisatie leven.

Van welke voordelen profiteert u met onze waterdichte vloeren?

Waterdichte vloeren bieden uw onderneming diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is wel dat vocht en andere vloeistoffen niet meer in de bodem kunnen lopen. Tevens kunt u uw vloer zeer gemakkelijk reinigen, zonder dat dit u veel tijd hoeft te kosten. Toch bent u verzekerd van een hygiënische vloer waar vuil geen kans meer maakt en kunt u geld besparen doordat u minder tijd kwijt bent aan het onderhoud van uw vloer.

Een ander belangrijk voordeel is dat wij altijd rekening houden met richtlijnen die er in uw branche gelden voor hygiënische waterdichte vloeren. Voor horecabedrijven en andere bedrijven en instellingen die met voedsel werken gelden erg strenge richtlijnen. U mag er op vertrouwen dat wij uw vloer volgens deze richtlijnen zullen plaatsen. Dit is voor u weer een zorg minder.

Enkele voordelen

Heavy duty

Slijtvast en Vloeistofdicht

Chemisch bestendig

Makkelijk schoon te houden

Vloeistofdicht

Hygiënisch

Hygiënisch

Veilig

Geïntereseerd in een waterbestendigevloer?

Heeft uw bedrijf een robuuste vloer nodig die ook vloeistof is?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vloeistofdichte vloeren voor tankstations

Bent u eigenaar van een tankstation en/of een autowasstraat? Omdat u met chemicaliën en oliën van doen heeft, gelden er zeer strenge eisen om bodemverontreiniging te voorkomen. Vertrouwt u daarom ons vakmanschap, want wij hebben ruime ervaring met het leggen van vloeren die volledig vloeistofbestendig moeten zijn. Wij zorgen niet alleen voor een naadloze coatingvloer die bestand is tegen vocht, vuil en chemicaliën, wij kunnen uw vloer ook van een antisliplaag voorzien. Uw waterbestendige en vloeistofbestendige vloer wordt dan tevens een veilige vloer voor uw medewerkers en klanten.

Wij bieden de beste oplossing voor benzinepompen

Met onze speciale vloercoatings zijn wij marktleider in de Benelux. Deze vloercoatings zijn ideaal voor benzinepompen en kunnen in alle ruimtes aangebracht worden. Uiteraard zullen uw pompeilanden van een vloeistofdichte vloer moeten zijn voorzien. Maar onze vloercoatings kunnen ook toegepast worden in wasstraten, de pompshop, keuken en restaurant. Daarbij behandelen we niet alleen de vloer, maar ook de plinten en desnoods de wanden.

Vloeistofdicht één van de vereiste in de Horeca

Horecabedrijven, instellingen en andere bedrijven die met vers voedsel te maken hebben, moeten aan de regelgeving van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) voldoen. Dit geldt onder andere ook voor de vloeren. Een HACCP vloer moet daarom uitermate vloeistofdicht zijn, zodat ieder de hygiëne gewaarborgd kan worden. Risico op besmetting van het voedsel kan zo worden uitgesloten. Meer weten over HACCP vloeren? Wij hebben hiervoor speciale vloer- en wandsystemen die aan de HACCP regelgeving voldoet.

wasbox vloer
pompeiland vloeistofdichte coating
Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

Antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche