magazijnvloer

MesaCon van Mesa Coatings

De MesaCon Heavy Duty, geschikt voor iedere vloer in de machine, ijzer- en metaal industrie.

In de machine, metaal-en ijzerindustrie is een stevige en veilige ondervloer een van de belangrijkste zaken om dagelijkse processen succesvol uit te voeren. Momenteel gebruiken veel bedrijven of fabrieken een betonvloer. Het nadeel van een betonvloer is dat deze stofvorming geeft vanuit de ondergrond. Daarnaast is de vloer lastig te reinigen omdat beton de veroorzaker is van vuil.

De voordelen van een MesaCon Heavy duty vloer

Met oog op het bovenstaande probleem, heeft Mesa Coatings de MesaCon Heavy Duty vloer ontwikkeld. Dit systeem is veelal toepasbaar in de machine, ijzer- en metaalindustrie.
Het systeem heeft een laagopbouw van een hechtprimer, flexibele tussenlagen, en ingestrooid met granulaat en afgedekt met een sealer

coatings veehouderij
auto werkplaatst
werkplaatsvloer

Een groot voordeel is dat het vloersysteem binnen een dag gelegd kan worden. Slechts twee uur na de applicatie is de vloer volledig uitgehard. Dit betekent dat U de vloer / wasstraat op dezelfde dag nog in gebruik kunt nemen. De applicatie heeft dus nauwelijks effect op uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Daarnaast is de vloer niet afhankelijk van de temperatuur en kan deze ook in de wintermaanden worden geplaatst. De kwaliteit van het systeem is gewaarborgd door een Kiwa-en AggB certificaat.

Plaatsing door professionals

De plaatsing van de vloer wordt verzorgd door een team van Nederlandse professionals. Alle werknemers hebben ruime ervaring met het plaatsen van coatings in de industrie.
Mesa Coatings levert vloeren in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, maar ook in landen als Spanje, Engeland en Denemarken. Op het gebied van coating is er ontzettend veel mogelijk, maar vergeet men vaak het toepassingsgebied en de duurzaamheid in combinatie met het gebruiksdoel van de desbetreffende ruimte.

De specialisten van Mesa Coatings voorzien u graag van een helder en eerlijk advies.
Voor meer informatie, bel gerust naar 085 401 8271.