Gietvloer industrie

Duurzame gietvloer voor de industriesector

Home » Gietvloer industrie

Een gietvloer voor de industrie gezocht? Onze vloeren zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik en zware belasting in het bedrijfsleven. Een vloer speciaal voor industriële organisaties, dankzij de hoge mechanische en chemische bestendigheid.
Mesa Coatings is marktleider in de Benelux voor gietvloeren voor de industrie. Wij kennen de uitdagingen waar u mee te maken heeft en kennen de kwaliteit die u zoekt. Om onbezorgd gebruik van te maken, waarbij u geen omkijken heeft naar het onderhoud.

Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer voor de industrie? Het is een naadloos mortelvloersysteem. Speciaal ontworpen voor zware belasting, dankzij het polyurethaan-mengsel (PU) dat we daarvoor gebruiken. Het garandeert een duurzame en zeer stevige keuze, sterker dan de reguliere cementvloer. Zonder het risico op snelle slijtage en zelfs breken, omdat u gebruik maakt van een betere toepassing.

De gietvloer is bestand tegen (hete en koude) vloeistoffen en is bestendig tegen allerlei chemische substanties. Bovendien is zware mechanische belasting geen probleem, om daar dagelijks intensief gebruik van te kunnen maken. De ideale samenstelling van hoogwaardige grondstoffen, die we vakkundig en laag voor laag voor u aanbrengen. Met een maximale levensduur, speciaal voor toepassingen binnen de industrie.

Download onze brochure

Bij Mesa Coatings helpen we u graag met het vinden van de juiste coating vloer die het best past bij uw situatie en uw branche. Om u alvast een inzicht te geven over de mogelijkheden die we hebben op het gebied van duurzame troffelvloeren, kunt u hier de brochure downloaden met meer informatie.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Gietvloer voor de industrie

De gietvloer voor de industrie is buitengewoon bestendig tegen schokken en allerlei vormen van slijtage. Dat betekent dat u daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken. En werkt u met specifiek lage of juist (heel) hoge temperaturen? Koude en hitte vormen geen bedreiging voor onze gietvloeren. Bovendien zijn ze chemisch bestendig, zodat u daar binnen de industrie zonder problemen gebruik van kunt maken. Met behoud van de belangrijke positieve eigenschappen, zonder dat u omkijken heeft naar het onderhoud.

Gietvloer voor industrie

Magazijn

Gietvloeren voor de magazijn

Gietvloer voor de foodsector

Petrochemie

Gietvloeren voor de petrochemie

Gietvloeren voor automotive sector

Metaalbewerking

Gietvloeren voor de metaalindustrie

Gietvloeren voor automotive sector

Computerruimtes

Gietvloeren voor de computerruimte

Geschikt voor mijn bedrijf?

Onze gietvloeren voor industrie brengen we aan bij bedrijven binnen de chemische en bijvoorbeeld elektronische industrie. En werkt u met technische toepassingen, met voedingsmiddelen of met heel hoge of juist lage temperaturen? Het is voor ons geen probleem, dankzij de hoogwaardige samenstelling van het polyurethaan-mengsel dat we gebruiken. Bovendien kunnen we de vloer uitvoeren met een extra harde vloerlaag, voor een nog betere bestendigheid tegen zware mechanische belasting. En veilig werken dankzij een antislip-laag? Ook die kunnen we voor u toevoegen. Op die manier passen we de industrie gietvloer aan uw wensen aan, zodat u daar iedere dag op een hoogwaardige wijze gebruik van kunt maken. Zonder omkijken naar het onderhoud, met behoud van maximale duurzaamheid en zonder snelle vormen van slijtage.

Voordelen van een gietvloer

Meer weten over de voordelen van een gietvloer voor de industrie? De vloer is bestand tegen (constante) blootstelling aan zowel hete als koude vloeistoffen. Bovendien vormen de meest voorkomende chemische vloeistoffen geen enkel probleem, iets waar onze specialisten u natuurlijk tot in detail over kunnen adviseren. Onze vloeren zijn bestand tegen thermische schokken en frequente stoomreiniging, net als tegen slijtage, impact en druk beloop. De ideale keuze voor de industrie, waar u zowel naadloos als vloeistofdicht gebruik van kunt maken. Makkelijk schoon te maken, bijvoorbeeld om te voldoen aan de strenge normen op het gebied van hygiëne.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Mesa Coatings: snel en deskundig

De gietvloer voor de industrie snel en deskundig laten aanbrengen? Onze specialisten hebben daarmee veel ervaring. We werken voor alle industrieën, als marktleider in de Benelux. Bovendien zorgen we ervoor dat de ruimte snel weer beschikbaar is. De gietvloer is al binnen 24 tot 36 uur weer te gebruiken en na 48 uur bovendien volledig chemisch bestendig. Op die manier kunnen we u daar vlot en vakkundig mee van dienst zijn, zodat u binnen de industrie waarin u actief bent optimaal profiteert van een hoogwaardige PU-gietvloer.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

Laatste nieuws over gietvloeren

Bedrijfshal renoveren

Bedrijfshal renoveren Een bedrijfshal geeft een professionele uitstralingEen bedrijfshal is in...

Betonreparatie

Betonreparatie Bij een beschadigde betonvloer wordt betonreparatie aangeradenVele bedrijven...

Coatingvloeren voor buitentoepassingen

Coatingvloeren voor buitentoepassingen Aan welke eisen moet het voldoen?Bij Mesa zijn we van alle markten thuis en verzorgen we niet alleen vloeren binnen, maar óók buiten. Er zijn vele toepassingen waar de buitenvloer aan verschillende eisen moet voldoen en onze...

Vacature accountmanager Agro

Vacature accountmanager AgroWist je dat coating naast bescherming van de beton ook bijdraagt aan een hogere hygiëne in de agrarische bedrijfsvoering? En dat Mesa Coatings hier één van de grotere spelers in is? Nee? Geen probleem, veel bedrijven ook niet! En daar...

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Agro

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst AgroWij van Mesa Coatings leveren duurzame coatingsystemen als vloercoating, wandcoating en kunststofplinten in de Benelux en Duitsland. Dat doen we in verschillende sectoren. Zo coaten we bij de professionele veehouder,...

Vacature Medewerker Customer service

Vacature Medewerker Customer serviceWij van Mesa Coatings leveren duurzame coatingsystemen als vloercoating, wandcoating en kunststofplinten in de Benelux en Duitsland. Dat doen we in verschillende sectoren. Zo coaten we bij de professionele veehouder, maar leveren we...