Gietvloer industrie

Duurzame gietvloer voor de industriesector

Een gietvloer voor de industrie gezocht? Onze vloeren zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik en zware belasting in het bedrijfsleven. Een vloer speciaal voor industriële organisaties, dankzij de hoge mechanische en chemische bestendigheid.
Mesa Coatings is marktleider in de Benelux voor gietvloeren voor de industrie. Wij kennen de uitdagingen waar u mee te maken heeft en kennen de kwaliteit die u zoekt. Om onbezorgd gebruik van te maken, waarbij u geen omkijken heeft naar het onderhoud.

Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer voor de industrie? Het is een naadloos mortelvloersysteem. Speciaal ontworpen voor zware belasting, dankzij het polyurethaan-mengsel (PU) dat we daarvoor gebruiken. Het garandeert een duurzame en zeer stevige keuze, sterker dan de reguliere cementvloer. Zonder het risico op snelle slijtage en zelfs breken, omdat u gebruik maakt van een betere toepassing.

De gietvloer is bestand tegen (hete en koude) vloeistoffen en is bestendig tegen allerlei chemische substanties. Bovendien is zware mechanische belasting geen probleem, om daar dagelijks intensief gebruik van te kunnen maken. De ideale samenstelling van hoogwaardige grondstoffen, die we vakkundig en laag voor laag voor u aanbrengen. Met een maximale levensduur, speciaal voor toepassingen binnen de industrie.

Download onze brochure

Bij Mesa Coatings helpen we u graag met het vinden van de juiste coating vloer die het best past bij uw situatie en uw branche. Om u alvast een inzicht te geven over de mogelijkheden die we hebben op het gebied van duurzame troffelvloeren, kunt u hier de brochure downloaden met meer informatie.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Gietvloer voor de industrie

De gietvloer voor de industrie is buitengewoon bestendig tegen schokken en allerlei vormen van slijtage. Dat betekent dat u daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken. En werkt u met specifiek lage of juist (heel) hoge temperaturen? Koude en hitte vormen geen bedreiging voor onze gietvloeren. Bovendien zijn ze chemisch bestendig, zodat u daar binnen de industrie zonder problemen gebruik van kunt maken. Met behoud van de belangrijke positieve eigenschappen, zonder dat u omkijken heeft naar het onderhoud.

Gietvloer voor industrie

Magazijn

Gietvloeren voor de magazijn

Gietvloer voor de foodsector

Petrochemie

Gietvloeren voor de petrochemie

Gietvloeren voor automotive sector

Metaalbewerking

Gietvloeren voor de metaalindustrie

Gietvloeren voor automotive sector

Computerruimtes

Gietvloeren voor de computerruimte

Geschikt voor mijn bedrijf?

Onze gietvloeren voor industrie brengen we aan bij bedrijven binnen de chemische en bijvoorbeeld elektronische industrie. En werkt u met technische toepassingen, met voedingsmiddelen of met heel hoge of juist lage temperaturen? Het is voor ons geen probleem, dankzij de hoogwaardige samenstelling van het polyurethaan-mengsel dat we gebruiken. Bovendien kunnen we de vloer uitvoeren met een extra harde vloerlaag, voor een nog betere bestendigheid tegen zware mechanische belasting. En veilig werken dankzij een antislip-laag? Ook die kunnen we voor u toevoegen. Op die manier passen we de industrie gietvloer aan uw wensen aan, zodat u daar iedere dag op een hoogwaardige wijze gebruik van kunt maken. Zonder omkijken naar het onderhoud, met behoud van maximale duurzaamheid en zonder snelle vormen van slijtage.

Voordelen van een gietvloer

Meer weten over de voordelen van een gietvloer voor de industrie? De vloer is bestand tegen (constante) blootstelling aan zowel hete als koude vloeistoffen. Bovendien vormen de meest voorkomende chemische vloeistoffen geen enkel probleem, iets waar onze specialisten u natuurlijk tot in detail over kunnen adviseren. Onze vloeren zijn bestand tegen thermische schokken en frequente stoomreiniging, net als tegen slijtage, impact en druk beloop. De ideale keuze voor de industrie, waar u zowel naadloos als vloeistofdicht gebruik van kunt maken. Makkelijk schoon te maken, bijvoorbeeld om te voldoen aan de strenge normen op het gebied van hygiëne.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Interessieren sich für ein Beschichtungsböden?

Wünschen Sie weitere Informationen oder eine persönliche Beratung für Ihren neuen Unternehmensboden? Dann kontaktieren Sie uns noch heute.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Neugierig auf die Möglichkeiten für Ihr Unternehmen? Nach Ausfüllen des unverbindlichen Angebotes melde ich mich bei Ihnen.

 • Vollkommen unverbindlich
  Erhalten Sie eine gezielte Preisangabe
 • Fachmännische Beratung
  Besuch vor Ort vom echten Handwerker
 • Jahrelange Erfahrung
  Experte in jeder Branche
 • Lieferung in BeNeLux und Deutschland
  Vertreter in jeder Region
 • Marktführer auf dem Gebiet der Beschichtungssysteme
  Mit unserem Fokus auf Unternehmen

Laatste nieuws over gietvloeren

Vacature Accountmanager

Vacature accountmanagerWist je dat coating van stalvloeren diergezondheid bevordert en daarmee antibioticagebruik vermindert? Nee? Geen probleem, heel veel veehouders zelf ook niet! En daar liggen onze kansen… Als marktleider binnen de agrarische sector verduurzamen...

Mesa Egalisatie Primer en CM

Nieuw product: Mesa Egalisatie Primer en CMMesa Egalisatie Primer Dit is een 1-componenten watergedragen acrylaat primer, die gekenmerkt wordt door een zeer goede hechting. Zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals zandcement dekvloeren of niet monolithisch...

Samenvatting 2021 Mesa Coatings

Overzicht 2021: Het jaar van Mesa CoatingsOok aan het jaar 2021 komt een einde en we willen je graag een kleine greep geven uit het jaar van Mesa Coatings. En op welke manier kunnen we dit het beste doen? Met een aantal projecten om een kort, maar krachtig overzicht...

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benutten

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benuttenVeel bedrijven zijn dicht of slechts beperkt open tussen kerst en nieuwjaarsdag. Klanten zijn niet of slecht bereikbaar en personeel wil graag vakantie vieren met familie. Het bedrijf een...