5 voordelen van een slijtvaste vloer

Wij helpen u beslissen voor de juiste vloer

Als u ondernemer of bedrijfseigenaar bent en een geschikte vloer zoekt voor uw bedrijfspand, restaurant of magazijn, dan is een slijtvaste vloer van Mesa Coatings een goede optie om te overwegen. Onze slijtvaste vloeren zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Voor elke bedrijfssector en ieder type pand kunnen wij een vloer op maat maken, die er niet alleen strak en eigentijds uitziet, maar nog veel meer voordelen te bieden heeft. Waar zit precies de meerwaarde in van de slijtvaste vloeren van Mesa Coatings? In dit artikel zetten we de vijf belangrijkste voordelen van onze slijtvaste vloeren voor u op een rijtje!

Een vloer die weinig onderhoud vereist

Een slijtvaste vloer heeft als eerste grote voordeel het minimale onderhoud dat deze vloersoort nodig heeft. De vloeren worden namelijk super strak en naadloos gelegd, waardoor het schoonhouden van de vloer eenvoudig is. Het enige dat qua onderhoud vereist is, is de vloer periodiek schoonmaken met water en een reinigingsmiddel

Uiteenlopende typen en soorten slijtvaste vloeren

Een tweede interessante toegevoegde waarde van een vloer die slijtvast is, is de variatie die er qua vloeren beschikbaar is. Zo kunt u gaan voor gietvloeren, epoxyvloeren of voor slijtvaste vloeren met een eigentijdse, strakke betonlook. Andere mogelijkheden zijn PMMA-vloeren, die goed bestand zijn tegen chemische middelen, en troffelvloeren waarin fijn grind verwerkt is. De materialen en look die er qua vloersoorten mogelijk zijn, zijn erg gevarieerd. Zo kiest u natuurlijk zelf een kleur uit en bepaalt u zelf of u een profiel wilt.

Vloeren met een lange levensduur

Een slijtvaste vloer van Mesa Coatings gaat langer mee dan een standaard coatingvloer. Gemiddeld kunt u uitgaan van een vloer die 2 tot 30 jaar, zonder intensief onderhoud, vooruit kan. De vloeren die wij leggen zijn op nog andere vlakken duurzaam en robuust. Zo is en slijtvaste vloer bestand tegen chemische stoffen en middeltjes, en hebben temperatuurschommelingen geen effect op de kwaliteit van slijtvaste vloeren.

Razendsnel weer aan de slag kunnen

Een prettig pluspunt van slijtvaste vloeren is de mogelijkheid om de vloer na het leggen snel weer te gebruiken. Na het aanbrengen van de vloerlagen kan een slijtvaste vloer al na enkele uren belast en dus gebruikt worden. Voor bedrijven is dit natuurlijk aantrekkelijk, omdat het productieproces maar een korte tijd stil komt te liggen. Binnen enkele uren na het aanbrengen van de vloer kunt u uw bedrijfsprocessen weer opstarten. Doorgaans wordt hierbij een tijd van 24 uur aangehouden.

Wat is een coatingvloer?
Coatingvloer parkeergarage
Coatingvloer Pontmeyer
Coatingvloer carwash

Mesa Coatings helpt u

Het aanbrengen van slijtvaste vloeren doet Mesa Coatings op maat, waarbij specifiek rekening gehouden wordt met het soort bedrijf en de branche. Zo stelt een restaurant andere eisen aan een slijtvaste vloer dan bijvoorbeeld een kantoor, de automotive sector of de chemische industrie. Voor elke branche biedt Mesa Coatings perfecte oplossingen, die toegesneden zijn op uw specifieke wensen en eisen!

We streven naar innovatieve, duurzame en hygi├źnische coatings. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van een 8,5 en daar zijn wij heel trots op!

Jan-Peter Expert
Benieuwd naar de voordelen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Jan-Peter, accountmanager en expert in vloercoatings voor de industrie, automotive en carwash