Coatingvloer in de recreatiesector

De top 5 voordelen van een coatingvloer in de recreatiesector

Mesa Coatings verzorgt vloerafwerkingen in elke branche, zo ook in de recreatiesector. Deze sector is erg veelzijdig, van bijvoorbeeld zwembaden, tot aan campings, festivalterreinen, concertzalen en musical hallen. Voor elk bedrijf in elke sector hebben we wel een geschikte vloercoating. Zo hebben we bij Q-Factory in Amsterdam ook een van onze vloeren aangebracht, namelijk ons Mesa Fast Vloersysteem.

Daarnaast is het ook mogelijk om plinten en/of wanden te coaten. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een coating in de recreatiebranche? Hieronder zetten we ze voor u op een rijtje.

 1. Sfeervolle uitstraling

  Onze coatingvloeren hebben niet alleen een professionele, maar ook een sfeervolle uitstraling. Al onze vloersystemen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Zo kunt u kiezen tussen de RAL-kleuren bij de Epoxy Coatings en bij het Mesa Fast systeem heeft u de keuze uit 36 kleuren. Op deze manier kunt u de vloer mooi laten aansluiten bij andere kleuren in uw inrichting, uw logo of bedrijfsvoering. Industriële vloeren zijn momenteel erg populair en uiterst realiseerbaar door ons.

 2. Vloeistofdicht

  Een bijkomend voordeel van onze vloerensystemen is dat ze volledig naadloos worden gelegd en vloeistofdicht zijn. Dit is ideaal in de recreatiesector, bijvoorbeeld in omkleedruimtes en douches van zwembaden, feestzalen waar veel drank op de vloer komt of sanitaire voorzieningen op de camping. Dankzij de coating trekken vloeistoffen niet meer in de vloer waardoor er geen vlekken achterblijven.

 3. Slijtvast en veilig

  De vloersystemen kunnen in verschillende antislip waardes afgewerkt worden, aangepast aan de ruimte waarvoor deze gebruikt zal worden. In ruimtes waar veel vloeistoffen op de vloer komen is het belangrijk dat deze antislip worden afgewerkt, zodat het niet gevaarlijk wordt om overheen te lopen. Echter mag de vloer ook niet te ruw zijn op plekken waar mensen met hun blote voeten overheen lopen.

  Daarnaast zijn de vloeren ook mechanisch belastbaar en chemisch bestendig. Hierdoor zullen ze jaren meegaan en is het een duurzame oplossing voor uw bedrijf. Door het instrooien van de vloer voor een antislip afwerking, wordt de vloer mechanisch nog sterker belastbaar en krasbestendiger. Zo kunt u jaren genieten van de slijtvaste coating.

 4. Snel gelegd

  Heeft u op korte termijn een nieuwe vloer nodig? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Het is geen probleem als u weinig tijd heeft voor de uitvoering van de werkzaamheden. Het Mesa Fast vloersysteem is binnen enkele uren volledig uitgehard en klaar voor gebruik. Daarnaast werken we bij Mesa Coatings 7 dagen per week en werken we ook in de avond- of nachturen indien dit nodig is.

 5. Gemakkelijk te reinigen

  Tot slot zijn onze coatingsystemen zeer gemakkelijk te reinigen. Door de naadloze afwerking blijft vuil en viezigheid niet achter in de vloer. Vloeistoffen blijven op de vloer liggen waardoor u ze zo op kunt poetsen. Dit houdt in dat u veel tijd en arbeidsuren bespaart en minder water en reinigingsproducten hoeft te gebruiken.

coatingvloer in de recreatiesector
coatingvloer in de recreatiesector

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? U kunt hier al onze projecten bekijken, ook bij u in de buurt!

Neem voor meer informatie contact op door het invullen van ons offerte formulier, bel naar +31854018271 of stuur een e-mail naar sales@mesa-coatings.eu.