Waarom is Mesa Coatings de juiste partij?

Wij helpen u graag beslissen

Wanneer u de beslissing heeft genomen om een nieuwe vloer te laten leggen of om de oude vloer te renoveren, komen er een aantal vragen op u af. Welk type vloer past het beste bij mijn bedrijf en bij mijn situatie? Voor welk bedrijf ga ik uiteindelijk kiezen? Er zijn verschillende bedrijven actief in de vloerenwereld met elk een breed scala aan vloersystemen om uit te kiezen. Wij willen u hier graag bij helpen en zullen u met een persoonlijk en deskundig advies de juiste oplossing bieden. Hieronder kunt een aantal redenen lezen waarom Mesa Coatings de juiste partij voor uw project kan zijn:
 1. Voor elk project een oplossing

  Mesa Coatings heeft verschillende typen vloersystemen in het assortiment. Zo kunnen we voor elke sector en ieder bedrijf een oplossing bieden. De vloersystemen zijn mechanisch belastbaar, chemisch bestendig, vloeistofdicht, voorzien van de juiste afwerking van glad tot antislip en beschikbaar in verschillende kleuren. Onze vertegenwoordigers kijken per situatie en bedrijfsvoering welk systeem het meest geschikt is voor uw toepassing.

 2. Deskundige vertegenwoordigers door heel het land

  We hebben verschillende vertegenwoordigers die van maandag tot en met vrijdag heel Nederland, België en zelfs Duitsland door rijden om u van persoonlijk en deskundig advies te voorzien. Elke vertegenwoordiger is gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied. Zo hebben we een vertegenwoordiger voor de automotive en carwash sector, een vertegenwoordiger voor de horeca en industrie projecten en twee vertegenwoordigsters voor de agrarische projecten. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om uw project te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Met jaren aan ervaring zullen ze u voorzien van deskundig advies gepersonaliseerd op uw bedrijf en situatie. Voor al uw vragen zullen ze een passend antwoord hebben.

 3. We helpen bedrijven van klein tot groot

  Bij Mesa Coatings helpen we elke dag verschillende bedrijven in verschillende sectoren aan een nieuwe vloer. Het vloersysteem wat zij kiezen is gebaseerd op bepaalde wensen en eisen die aan de vloer worden gesteld. Zo leggen we vaak vloeren in de automotive sector, zoals in een wasstraat of een werkplaats. In een horeca keuken of restaurant. We komen ook op partyboten, in containers of zelfs in zwembaden. Wat u ook maar bedenkt, Mesa Coatings voert het gelijk uit.

  We zetten ons in voor bedrijven met een klein tot een zeer groot vloeroppervlak en voeren met plezier een keuken van 20 m2 uit of een productie hal van meerdere duizenden vierkante meters. Wij staan altijd voor u klaar. Over de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en zullen we u snel en effectief van deskundig advies voorzien.

 4. Onze vloerenleggers zijn altijd beschikbaar

  We begrijpen heel goed dat sommige bedrijven niet zomaar dicht kunnen. Er zijn bepaalde bedrijven en sectoren, zoals een tankstation of een productiehal, die de werkzaamheden niet zomaar stop kunnen zetten. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld carwash bedrijven of bedrijven in de horeca of voedingsmiddelensector die niet zomaar dicht kunnen in verband met omzetderving. Ook in deze situaties kunnen we een passende oplossing aanbieden. Onze applicateurs staan altijd klaar voor u. Zo kunnen we in de avonduren, weekenden en zelfs ‘s nachts uw project uitvoeren. Veel van onze coatingvloeren zijn direct of na 24 uur belastbaar, waardoor u nooit lang hoeft te wachten voordat u de vloer weer in gebruik kunt nemen.

 5. Op de hoogte van alle ontwikkelingen en in bezit van alle certificaten

  Bij Mesa Coatings zijn we volledig op de hoogte van het laatste nieuws en de trends en ontwikkelingen in elke branche. Daarnaast zijn onze vloersystemen voorzien van de geldende certificaten zoals AgBB en Kiwa en voldoen ze aan de hygiëne eisen die binnen de horeca gelden: HACCP.
  Als laatst testen wij onze coatingsystemen voortdurend en werken we constant aan de verdere ontwikkeling en verbetering daarvan. De afdeling R&D zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en continue kwaliteitscontroles.
  Indien u vragen heeft over bepaalde certificaten of hygiëne eisen die van toepassing zijn binnen uw industrie kunt u altijd bij een van de Mesa Toppers terecht voor advies.

 6. Professionele uitvoering middels een vakkundig team

  We hebben een team van ruim 50 vakmensen in dienst die op flexibele tijden ingezet kunnen worden. De meesten werken al jaren bij Mesa Coatings en hebben veel ervaring opgebouwd in de coatingwereld. Hierdoor weten ze in elke situatie te zorgen voor een professionele uitvoering van het project. De mannen werken altijd in teamverband en zijn daardoor erg goed op elkaar ingespeeld. Voor projecten met een groot oppervlak of voor projecten met verschillende vloersystemen die uit meerdere lagen bestaan, is dit zeker gewenst! Het Mesa Team zorgt voor een snelle applicatie en zorgt ervoor dat elke project een mooi plaatje wordt!

Troffelvloer antislip en waterdicht
Ideale vloer in natte ruimtes
Troffelvloer voor de wasstraten
Tesla Duiven

Overtuigd? Of heeft u vragen?

Heeft u vragen over ons bedrijf of onze vloersystemen of wilt u graag een bezoek van een vertegenwoordiger op locatie om uw project te bekijken? Dan kunt u een email sturen naar sales@mesa-coatings.eu of telefonisch contact met ons opnemen: +31854018271.

Wij helpen u graag verder!